Hasta Yatağı İle Mutlu Bir Yaşam

7/24 yatağa bağlı olan hastaların daha rahat bir yaşam sürdürebilmesi için en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi de hasta yataklarıdır.

Hasta Yatağı İle Mutlu Bir Yaşam
04 Ekim 2019 Cuma 11:44 tarihinde eklendi, 1.324 kez okundu.

7/24 yatağa bağlı olan hastaların daha rahat bir yaşam sürdürebilmesi için en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi de hasta yataklarıdır. Hasta yatakları, kişinin vücuduna göre tasarlanan ve en rahat bir biçimde tüm gününün geçirilmesine yardımcı olan araçtır. Sevdiklerinizin her zaman için daha fazla rahat bir hayat geçirmesi en büyük istek ve arzulardan bir tanesidir. Özellikle yatağa bağımlı olan hastalar, normal kişilerin yaşam standardına göre daha monoton bir hayat yaşadıkları için onların üzerlerine daha fazla düşülür. Sizlerde sevdiklerinize daha mutlu bir yaşam sunmak için firmamız üzerinden dilediğiniz özelliğe sahip yataklardan bulabilirsiniz.
 

Pozisyon Veren Havalı Yatak Hayat Kolaylaştırır
 

Pozisyon veren havalı yatak, geliştirdiği özellikleri sayesinde hem hastayı hem de hastaya bakan kişinin hayatına direkt olarak etki ediyor. İnsan gücü ile hastanın pozisyonu değiştirilmeye devam ettikçe hastaya bakan hasta bakıcının da belli bir zaman sonra sağlığında problemler meydana geliyor. Aynı zamanda hastanın daha iyi bir şekilde iyileşmesi için düzenli aralıklarla ve hiç aksatılmadan pozisyonunun değiştirilmesi gerekiyor. Hasta gün içerisinde sürekli olarak aynı nokta üzerinde 1 saatten fazla yattığı zaman vücudunda yatak yarası oluşur. Bu yatak yaralarının iyileşme süreçleri oldukça zor ve meşakkatlidir. Pozisyon veren havalı hasta yatağı sayesinde yatak yaralarından eser kalmıyor. Sizlerde sevdiklerinizin sağa ve sola hatta gün içerisinde istediği pozisyona bir kumanda aracılığı ile gelmesini isterseniz pozisyon veren yatağı tercih edebilirsiniz.
 

Kurumsal Firma Olarak İkinci El Hasta Yataklarına Bakış Açımız
 

Medikal ürünleri ve hasta yatağı satışı yapan kurumsal firma olarak ikinci el hasta yataklarına pek ılık bakmıyoruz. Çünkü sıfır modellerimiz daha güvenli ve sağlıklı olduğundan dolayı ikinci el hasta yatağı arayanlar için tavsiyemiz bu yatakları ikinci el almak yerine kiralama yaparak temin edebilirler. Çok revaçta olan hasta yatağı kiralama hizmetlerimizde bütün yataklarımız kaliteli ve konforlu bir şekilde geçirilip, bakımları yaptırıldıktan sonra uygun fiyatlar ile kiralama yaparak kullanımınıza sunuluyor. Ancak hasta yatağı alacak ya da kiralayacak durumda olmayan müşterilerimizi mağdur bırakmamak adına sunduğumuz ikinci el hasta yatağı hizmetlerimizi de son derece titiz ve özenli bir şekilde yapıyoruz.
 

İkinci El Hasta Yatağı Fiyatları
 

İkinci el hasta yatağı fiyatları oldukça düşüktür. Bunun nedeni ise önceden kullanılmış olmasıdır. İkinci el hasta yatakları sıfır hasta yatağıyarı fiyatı kadardır. Fiyat teklifi almak ya da sipariş vermek için firmamızla iletişim sağlamanız yeterli olacaktır.