Hüseyin Gülerce cemaatin kanalına fena saydırdı!

Cemaate dönük eleştirilerine devam eden Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, cemaatin kanalı Mehtap TV'deki programında yaşadıklarını anlattı.

Hüseyin Gülerce cemaatin kanalına fena saydırdı!
25 Ağustos 2014 Pazartesi 09:38 tarihinde eklendi, 2.814 kez okundu.
Beyaz TV'de Türker Akıncı moderatörlüğündeki Ortak Akıl programının yorumcusu Hüseyin Gülerce, Cemaat'in yayın organı Mehtap TV'ye veryansın etti.
 
Cemaat'in yayın organı Zaman'da "yıllık iznini kullanacağı" gerekçesiyle 14 Mayıs'ta yazılarına ara veren ve o günden bu yana yazıları yayımlanmayan Hüseyin Gülerce, Mehtap TV'yi söylemediği sözleri alt yazıya (kj) yazmakla suçladı.
 
SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLER ALT YAZIDA GEÇİYORDU
 
Gülerce, "Mehtap TV'de benim konuşmalarımın altına benim konuşmadıklarım yazılıyor. Söylemediğim şeyler. Birkaç defa ikaz ettim ben bunları söylemiyorum. Ben hakaret etmiyorum bir şey demiyorum hep hükümetin aleyhinde şeyler yazılıyor oraya. Bir şey başladı yani bir rahatsızlık başladı. Olabilir dersiniz ki bu çizgiyle devam etmek istemiyoruz" diye konuştu.
 
PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILMIŞTI
 
Hüseyin Gülerce yine Zaman'da yazan Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan ile Mehtap TV'de yaptığı "Düşünce Günlüğü" adlı programın dışında bırakılmıştı. Gülerce hem AKP cemaat savaşındaki aykırı tutumu hem de Ahmet Turan Alkan ile girdiği polemik sonrasında Mehtap TV'deki programdan ayrılmak zorunda kalırken Melih Gökçek'e yakınlığı ile bilinen Beyaz TV'de Ortak Akıl programıyla yola devam etmişti.