İCAD3D tasarım programı ayakkabı üreticilerinin tercihi

Elit Makina İCAD3D ayakkabı tasarım programını ayakkabı üretimi yapan firmalara eğitim vermeye devam ediyor.

İCAD3D tasarım programı ayakkabı üreticilerinin tercihi
30 Temmuz 2020 Perşembe 17:03 tarihinde eklendi, 2.560 kez okundu.
 
Yurt içi ve yurt dışında ayakkabı, taban, saraciye ve kemer üretimi yapan bir çok firmanın yeni fabrika kurulumundan yedek parçasına kadar, hizmet sağlayan Elit Makina, Dünya’ca ünlü ayakkabı tasarım programı olan ve ICAD3D tasarım programını tüm üretim yapan firmalara eğitimini vermeye devam ediyor. Eğitim aşamasında sonra üretim yapan firmalar kendi özel tasarımlarını sağlayabiliyorlar.
 
 
İCAD3D TASARIM PROGRAMININ ÖZELLİKLERİ
 
 
ICAD3D+ 3 boyutlu ayakkabı tasarımı yapabileceğiniz, 2D’de ıstampa çıkarabileceğiniz tek programdır. Istampalarınızı 3 boyutlu kalıpta oluşturduğunuz çizgilerle 2D ıstampa penceresinde aynı anda görebilir ve parçalarınızı güvenle oluşturabilirsiniz. Bu yöntem sizlere eşsiz bir tasarım imkanı sağlar. Böylece model üretiminde zaman tasarrufu kazanır ve insan kaynağını verimli kullanabilirsiniz.
 
 
Zaman ve Maliyet Tasarrufu, Kesinlik
 
 
Piyasadaki en gelişmiş, yenilikçi CAD/CAM çözümleriyle maliyetleri azaltarak, kalitenizi geliştirerek, piyasadaki rekabetçiliğinizi ve verimliliğinizi arttırarak farklı tarzdaki ayakkabıların tasarım süreçlerini hızlandırır.
 
 
ELİT MAKİNA, INESCOP VE RED 21
 
 
Yazılımımız, CAD/CAM ürünlerinin gelişiminde 30 yıllık deneyimi olan INESCOP tarafından geliştirilmektedir. Sektörde ELİT olarak, INESCOP ve RED 21 ile devam eden yakın ilişkilerimiz bizlere programlarımızın devamlı olarak geliştirmemizi sağlayıp, sektörün  ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermemizde bizi bir adım öne taşıyor.
 
 
Elit Ayakkabı Makina Parça ve Deri Sanayi Ltd. Şti’nin Faaliyet Alanları
 
 
Bilgisayarlı otomatik kesim, ayakkabı, taban astarı, jurdan taban, ökçe,  saraciye ve kemer imalat makinalarının satış, kurulum, bakım ve teknik servisi, Ayakkabı, taban, kalıp, ökçe, saraciye ve kemer üretim hammaddelerinin temini, Tecnogi ismi ile fark yaratan, her plakada % 5 ile 10 arasında avantaj sağlayan kendi özel ıstampanıza göre kesilmiş ve kaliteli işçilik ile mükemmel ölçüde traşlanmış, zımparalanmış fort-bombe temini Ayakkabı, taban, ökçe ve çanta tasarım yazılımları ve eğitimleri hizmeti sağlamaya devam ediyor.