İlkbahar Düğünlerindeki Zarif Renk Cümbüşü

Mis kokularıyla bizi kucaklayan ve özlemle beklediğimiz bahar sonunda geldi çattı. Havaların da ısınmasıyla beraber düğünlerin sayısı da artmaya başladı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 18:08 tarihinde eklendi, 1.348 kez okundu.



Mis kokularıyla bizi kucaklayan ve özlemle beklediğimiz bahar sonunda geldi çattı. Havaların da ısınmasıyla beraber düğünlerin sayısı da artmaya başladı. Açık havayı, doğayla iç içe olmayı tercih eden ve düğün konseptini de buna yansıtan kişilerin tercihi kır düğünleri oluyor. Bahar düğünü dendiğinde ilk olarak mis kokulu çiçeklerle kuşanmış ve zarif detaylarla süslenmiş ferah bir alan geliyor akla. Bu mutlu günlerinizin göz bebeği ve vazgeçilmezi olan çiçeklerin doğru seçilmesi çok önemli. Sizi en çok yansıtacak ve gününüzü taçlandıracak çiçek konseptinin doğru belirlenmesine yardımcı olabilmek için unutulmaz bir bahar düğününün vazgeçilmezi olan çiçek tercihlerimizi sıraladık. Sevdiklerinize bu mutlu günlerinde ‘tebrikler’ demenin en kibar hali sevdiklerinize çiçek gönder seçeneği. Onların yanında olamasanız da desteğinizi bu çiçeklerle hissettirebilirsiniz.
 

Laleler
 

Kır düğünlerine zarif bir imza atmayı isteyenlerin tercihi olan laleler, hoş kokularıyla ve renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kır düğünlerinde renk cümbüşü yaşamak isteyenlerin tercihi olan lale, mis kokusuyla masalarınızı şenlendirir. Misafirlerinize hoş bir ambiyans yaşatabilmek ve etraflarını iyi ve güzel enerjiyle sarmalamak için laleleri tercih edebilirsiniz.

 

Papatya

 

Beyaz rengin saflığı ve temizliği ile bezenmiş bir kır düğününe kim hayır diyebilir ki? Sadelik ve doğallıktan yana olanların tercihi taptaze papatyalar, günün anlam ve önemini de en güzel yansıtan çiçeklerden. Doğanın içindeki kır düğününüzde, yeşil ve beyazın coşkulu uyumu, bembeyaz uçuş uçuş gelinliğinizi tamamlayan harika bir detay olacak.

 

Ayçiçeği

 

Sarının en güzel vücut bulmuş hali olan ayçiçekleri kır düğünleri için tercih edilen favorilerden. Sarı rengin enerjisi ve coşkusunu düğünlerinde hissetmek isteyenlerin de favorisi olan ayçiçeği, sadece rengiyle değil taptaze ve canlı duruşuyla da göz kamaştırıyor. Renklerin gücüne inanan ve bunu hayatının her detayına yansıtanlar için ayçiçekleriyle kuşanmış bir kır düğünü hayatınızın en unutulmaz gününe zarif bir iz bırakacak.
 

Orkide

 

Düğünlerinde şıklığı ve zarafeti yaşamak isteyenlerin tercihi olan orkideler, rengi ve asaleti ile adeta büyülüyor. Kır düğününü eşsiz kılmak isteyenler orkidenin temizliği ve şık duruşundan faydalanabilirler. Unutamayacağınız bir düğünün en asil ve şık yansıması olan orkideler, kokularıyla da baş döndürecek.
 

Güller

 

Düğünlerinde romantik bir çizgi yakalamak isteyenler için yıllardır aşkın ve tutkunun sembolü olan gül eşsiz bir seçenek olacak. Her ortamda kendini belli eden ve kokusuyla kır düğünlerinin aurasını değiştiren güller, doğa ile birleştiğinde akıllara kazınacak bir görüntü yaratacak.