İş Bankası anında kredi

İş Bankası anında kredi, İş Bankası müşterilerine özel olarak sunuluyor ve banka müşterilerine bu kredi hizmetinde 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veriyor.

İş Bankası anında kredi
10 Nisan 2020 Cuma 09:00 tarihinde eklendi.

İş Bankası anında kredi, İş Bankası müşterilerine özel olarak sunuluyor ve banka müşterilerine bu kredi hizmetinde 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veriyor. Acil olarak nakit ihtiyacı duyan İş Bankalılar, bu kredi ürünü sayesinde kolaylıkla nakit ihtiyaçlarını giderebiliyor ve mevduat hesaplarına kredi tutarının yatırılmasını sağlayabiliyor. Müşterilerini bekletmeden nakit ihtiyacını karşılayan İş Bankası, 50.000 TL’ye kadar olan krediyi anında hesaplara geçiriyor.
 

Bireysel bir kredi hizmeti olan İş Bankası anında kredi, 60 aya varan vade seçeneği ile tüketicilere sunuluyor ve faiz oranları kişiye özel olarak değişikliğe uğrayabiliyor. Faiz oranının değişkenliğe uğramasında en büyük etkenler; müşterilerin kredi puanı yani risk durumları, alınacak olan kredinin vadesi, kredinin tutarı ve müşterilerin özellikleri oluyor.  
 

İş Bankası Anında Kredi Nasıl Alınır?

 

İş Bankası müşterilerinin ayrıcalıklı olarak yararlanabildiği bir kredi hizmeti olan İş Bankası anında kredi için farklı başvuru yöntemleri bulunuyor. Dileyen İş Bankası müşterileri bankacının internet şubesinden yararlanırken, dileyen müşteriler de ATMler aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Ayrıca İş Bankası’nın mobil uygulamasını kullanan tüketiciler de mobil uygulama sayesinde kolaylıkla anında kredi başvurusu yapabiliyor.
 

İŞ Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep kullanan ve bankanın internet şubesini kullanan kişiler, anında kredi başvuru seçeneğine tıklayarak, ATM kullanan kişiler de anında kredi ve anında ek hesap seçeneğine tıklayarak bu kredi ürününe başvuruda bulunabiliyor.
 

Gerçekleştirilen İş Bankası anında kredi başvurusu sonrasında onay alınması ile müşterilerin bankanın şubesine gitmesine gerek kalmıyor, var olan mevduat hesabına anında kredi tutarı yatırılıyor. Böylelikle banka müşterileri, yerlerinden bile kalkmadan ihtiyaç duydukları kredi tutarına sahip olabiliyor. Bu arada https://www.kredivepara.com/is-bankasi-aninda-kredi-basvurusu/sitesinde de çeşitli bilgiler yer alıyor.
 

İş Bankası Anında Kredi Özellikleri
 

İş Bankası’nın kendi müşterilerine özel olarak sunduğu kredi ürünü olan anında kredide standart bir faiz oranı bulunmamaktadır. Çünkü başvuruda bulunacak olan her müşteri için değişken özellikler söz konusudur. İş Bankası anında kredi başvurusunun gerçekleştirilmesiyle banka, kişileri bireysel olarak ele almakta, değerlendirmekte ve faiz oranını sunmaktadır. Faiz oranı belirlenmeden önce müşterilerin gerçekleştirdiği kredi başvurusunda talep ettiği vade süresi de değerlendirmeye alınmaktadır. Bununla birlikte kişilerin sahip olduğu kredi notu büyük bir önem arz etmektedir.
 

Bankamatik, İşCep ya da internet şubesi aracılığı ile anında kredi başvurusu yapan kişilerin, kredi talepleri onaylandığında banka, müşterilerinden herhangi bir belge talep etmemektedir. İşleme onay verilmesinin ardından 50.000 TL’ye kadar olan krediler tüketicilerin vadesiz mevduat hesaplarına banka tarafından yatırılmaktadır. Böylelikle kişiler dilerlerse banka şubesinden, dilerlerse de bankamatiklerden nakit çekim yapabilmektedirler.
 

İş Bankası anında kredi başvurusu yapacak olan kişiler, olumsuz bir yanıt almamak için öncelikle kredi notları hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Çünkü banka müşterisi de olsa kredi notu düşük olan ve riskli grupta yer alan kişilere kredi onayı vermede çekimse davranmaktadır. Anında kredinin onaylanması için İş Bankası’ndan maaş alıyor olmak sürece olumlu bir katkı sağlamaktadır.