İstanbul Lokma Döktürme Fiyatları

Lokma siparişi verirken ekstra istediklerinize ve kaç kişilik lokma döktüreceğinize bağlı olarak lokma fiyatları değişebiliyor.

İstanbul Lokma Döktürme Fiyatları
06 Aralık 2019 Cuma 18:16 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

En kalabalık şehirlerimizin başında İstanbul gelir. Bundan dolayı da neredeyse bütün gıda sektörleri burada fazlası ile yoğun bir şekilde faaliyet gösterir. Bunların başında sıklıkla karşılaştığımız lokmacılar vardır. Nüfuz fazla bir şekilde yoğun olduğu için buna karşılık olarak da mobil lokmacı sistemleri de artmıştır. İstanbul hem işini çok iyi yapan hem de işini kötü yapan lokmacılar ile doludur. Lokma döken insanların sayısı fazla olduğu için fiyatlarda aşırı derecede yüksek olmaz. Bir şehirde bir ürün ne kadar az ise o kadar pahalı olur.
 

Ama yine bir şehirde bir ürün ne kadar fazla ise o kadar daha makul fiyatlı bulma şansınız çoğalır. Bundan dolayı İstanbul şehrini ele aldığımız zaman araştırdığınızda kendi bütçenize uygun bir lokmacı bulabilirsiniz. Fazla seçenek olması büyük şehirlerde yaşayanların avantajlarından biridir. Güzel bir lokma döktürmek istiyor iseniz 300-600 lira arasında bir para ödemeniz gerekir. Lokma siparişi verirken ekstra istedikleriniz ya da istemediklerinize göre bu fiyat artabilir ya da azalabilir.
 

Şehirden Şehre Lokma Döktürme Fiyatları Değişir Mi?
 

Türkiye’nin her şehrinde mutlaka lokma döken birisi ya da birileri vardır. Yıllardır yapılan ve bilinen bir tatlı olduğu için bilmeyen yoktur. Ama kimi şehirlerde onlarca belki de yüzlerce lokmacı dükkânı varken kimi şehirlerde bu sayı bir ya da iki tanedir. Bu yüzden de lokma döktürme fiyatları şehir şehir değiştiği gibi bazen ilçeler arasında bile farklılık gösterebiliyor. Şöyle bir ayrıntı da vardır; Lokmacı ün yapmış birisi ise şehir dışına bile lokma dökmeye gider. Lokma alanında ünlü biri olduğu için yine lokma fiyatlarına etki edecektir.
 

Lokmacıların kullandığı malzemeler, yanında çalıştırdığı elemanlar, dükkânının konumuna göre değişen kirası, mobil araç kullanıyor mu kullanmıyor mu gibi birçok etken lokma fiyatlarını değiştirir. Lokma ustası lokmanın ham malzemesini yerinden ucuza getirtiyor ise lokma fiyatları ona göre değişiklik gösterecektir. Dükkânının konumu çok merkezi bir yerde ise doğal olarak kirası daha çok yüksek olacaktır ve bu durum lokma fiyatlarına yansıyacaktır.
 

Lokma siparişi vermek için hayirlokmasi.com.tr adresini ziyaret edebilir 0530 060 80 60 numaralı hattan hızlıca sipariş verebilirsiniz.