İstanbul'da doğum günü pastası siparişi verebileceğiniz mekanlar

İstanbul'da en güzel pastaları hangi pastanelerden sipariş verebilirsiniz? Sizler için bu harika mekanları derledik.

İstanbulda doğum günü pastası siparişi verebileceğiniz mekanlar
10 Ekim 2019 Perşembe 18:10 tarihinde eklendi, 1.700 kez okundu.

Pasta deyince aklımıza harika görünümlü, mükemmel lezzetler geliyor. Renk renk, çeşit çeşit, birbirinden özel pastalar... Peki İstanbul'da en güzel pastaları hangi pastanelerden sipariş verebilirsiniz? Sizler için bu harika mekanları derledik. En güzel pastalara ulaşmak istiyorsanız, haberimizi okumanızı öneririz.
 

1-) Oklava Pastanesi : İstanbul'un en güzel pastalarını sipariş verebileceğiniz harika mekanlardan olan Oklava pastanesi, pasta severler için harika işler çıkarıyor. doğum günü pastası , söz - nişan - düğün pastaları, kutlama pastaları gibi pek çok özel tasarım pastayı hazırlıyorlar. Ayrıca Oklava Pastane'sinin internet sitesi olan oklava.net üzerinden de tüm pastaları sipariş verebilirsiniz. Pastanızı en güzel biçimde hazırlayarak, soğutmalı araçlar ile kapınıza kadar da teslim ediyorlar.
 

2-) Pastaevi.net : İstanbul'da kaliteli pasta siparişi verebileceğiniz diğer noktalardan biri de pastaevi. Pastaevi, online olarak pek çok pastayı sipariş verebileceğiniz bir internet sitesi. Pastalar, doğum günü pastaları, Kurabiye ve cupcake'ler ve daha pek çok lezzeti birkaç tıklama ile kapınıza kadar getirttirebilirsiniz.
 

3-) Pasta Sipariş Et : İstanbul'un en iyilerinden olan pastasipariset.com, beğendiğiniz lezzeti birkaç tıklama ile evinize kadar getiriyor. İnternet sitesinde mükemmel pasta tasarımları mevcut. doğum günü pastası , resimli pastalar, çizgi film karakterli pastalar, Cupcake ve kurabiyeler, çikolata ve makaronları sipariş verebilirsiniz. doğum günü pastası modelleri bakıyorsanız, pasta sipariş et tam size göre. Erkek doğum günü pastası ve kız doğum günü pastası mevcut. Ayrıca doğum günü pastası fiyatları da oldukça uygun. Resimli doğum günü pastası ve 1 yaş doğum günü pastası da var.
 

Biliyoruz ki en güzel pastaları sipariş vermek istiyorsunuz. Listemizdeki siteleri mutlaka gözden geçirin. Tasarımları çok hoş. Hayalinizdeki pastayı, bu mükemmel pastalar arasından seçebileceğinize eminiz.