Kanal D'nin sitesinde inanılmaz küfür

Kanal D, önceki gün Türk televizyon tarihine geçecek bir ilki gerçekleştirdi

Kanal Dnin sitesinde inanılmaz küfür
27 Nisan 2011 Çarşamba 11:12 tarihinde eklendi, 2.651 kez okundu.

 

Kanal D, önceki gün Türk televizyon tarihinde bir ’ilk’i gerçekleştirdi ve yakında yayınlayacağı Şanslı Masa adlı yarışmayı önceden kendi resmi internet sitesi Kanald.com’da yayınladı.
 
Ama kanalı, ’tarihe geçiren’ sadece bu değildi. Zira 16 dakikalık görüntüler, ses montajından geçmemişti ve yarışmacının ettiği sinkaflı küfürler ’olduğu gibi’ internet sitesindeki videoda yer aldı.
 
Önce yarışmanın neye benzediğini anlatmakta yarar var:
Efendim, Şanslı Masa ekibi bir restoranda ’pusu’ kuruyor. Oraya gelen çiftlerden birini gözüne kestiriyor. Garson, genç kadının yanına gelip "Siz bizim 100’üncü müşterimizsiniz. Size küçük bir sürprizimiz var. Yönetim bölümüne gelebilir misiniz?" diyor. Kadın, sevinçle yan tarafa geçiyor. Burada ’oyun’ kendisine anlatılıyor.
 
Yerleştirilen minik kulaklık yardımıyla ’rejinin’ tüm komutlarını gerçekleştirdiği oranda para sahibi olacağı anlatılıyor. Ve oyun başlıyor.
 
Genç adam sevgilisindeki değişikliklere anlam veremiyor. Çünkü kadın, parmak güreşi yapmak istiyor. Durduk yerde garsonu azarlıyor. Yan masadaki kıza hakaret ediyor... Tabii bunları rejiden gelen komutları uygulamak ve parasına para katmak için yapıyor.
Durumdan habersiz delikanlı ise giderek sinirleniyor. Başlıyor kız arkadaşına ’S.. tir’ çekmeye, ağza alınmayacak küfürler savurmaya... Hatta bir ara elini yumruk yapıp indirecekken, vazgeçiyor.
 
Kız, tüm şirinliğiyle "Ama aşkitom... " diyor, delikanlı, ağzından köpükler saçarak "S.. tirtme aşkitonu" diye karşılık veriyor. Ve bu diyaloglar en küçük bir sansüre uğramadan, ’olduğu gibi’ yayınlanıyor... Yani tek kelime ile rezalet!
 
Yüksel Aytuğ- Sabah