Kapadokya'da konaklamak için 3 muhteşem mağara oteli

Peri bacaları ve uçan balonlarıyla gözlerinizi kamaştıran Kapadokya eşsiz doğa harikalarıyla görenleri büyülüyor.

Kapadokyada konaklamak için 3 muhteşem mağara oteli
28 Nisan 2020 Salı 20:26 tarihinde eklendi, 2.242 kez okundu.

 

Peri bacaları ve uçan balonlarıyla gözlerinizi kamaştıran Kapadokya eşsiz doğa harikalarıyla görenleri büyülüyor.  Her yıl binlerce tatilci bütün yılın yorgunluğunu burada bırakmak için akın ediyor. Birçok otel seçeneğini ve aktiviteyi bünyesinde barındıran Kapadokya ziyaretçilerine doyurucu güzellikler sunuyor. Konaklama için Kapadokya Otelleri seçeneklerine bakarak zevkinize uygun bir tercih yapabilirsiniz.

 

1. Göreme Anatolian Houses

 

 

Konaklama tercihini bölgeye uygun yapılardan yana kullananlar mağaralarda inşa edilen butik otellere yöneliyor. Göreme Anatolian Houses odada kahvaltı yapmanıza olanak sağlıyor. Tesiste yer alan spa merkezini kullanarak gün içinde biriken yorgunluğunuzdan kurtulabilir ya da havuzun tadını çıkarabilirsiniz. Otele 6 km uzaklığında olan peri bacalarına kısa sürede ulaşabilir ve bu eşsiz manzaranın karşısında vakit geçirebilirsiniz.

 

2. Mahsen Cave Hotel

 

 

Herkes tatile gittiğinde konakladığı otelde istediği saatte kahvaltı yapmak isteyebilir. Mahsen Cave Hotel bu isteğinizi yerine getirmenin ötesine geçerek odanıza  servis yapıyor. Organik ürünlerden oluşan kahvaltıyla güne daha zinde başlayabilirsiniz.

 

3. Dream Of Cappadocia

Eşsiz Kapadokya manzarasına karşı sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemek isteyen ziyaretçilerin ilk tercihi Dream Of Cappadocia’dan yana olabilir. Bunun yanı sıra tesiste sunulan kapalı restoran seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Kendi aracıyla gelmeyen ziyaretçiler otel bünyesinden araç kiralayarak bölgeyi gezebiliyor. Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.