Karadeniz Turlarıyla Doğa ve Tarihin Uyumuna Tanıklık Edin!

Kültür turları denildiğinde ilk akla gelen gezi rotalarından biri olan Karadeniz bölgesinin tüm doğal ve tarihi güzelliklerine tanık olacağınız Karadeniz turları ile yeni deneyimler elde edeceğiniz eşsiz bir tatile adım atabilirsiniz.

Karadeniz Turlarıyla Doğa ve Tarihin Uyumuna Tanıklık Edin!
18 Haziran 2019 Salı 16:07 tarihinde eklendi, 1.947 kez okundu.

Kültür turları denildiğinde ilk akla gelen gezi rotalarından biri olan Karadeniz bölgesinin tüm doğal ve tarihi güzelliklerine tanık olacağınız Karadeniz turları ile yeni deneyimler elde edeceğiniz eşsiz bir tatile adım atabilirsiniz. Kendine has doğası ve yüzlerce yıllık tarihi yapıları ile birçok yeri keşfetme olanağı sağlayan Karadeniz bölgesinde, zengin gezi programlarıyla uzun soluklu bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Tertemiz havası, yemyeşil ormanları ve yaylaları ile kendisine hayran bırakan Karadeniz bölgesi, ülkemizin kendine özgü atmosferine sahip eşsiz bölgelerinden bir tanesidir.
 

Birçok şehirden kalkış noktaları bulunabilen Karadeniz turları için uçaklı Karadeniz turu programlarını tercih edebilir, seçkin havayolları ayrıcalığı ile konforlu bir yolculuk ile tatiline başlangıç yapabilirsiniz. Herkese hitap edebilen Karadeniz turu programlarıyla yaşadığınız şehre en yakın konumda yer alan tur programlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 

Doğu Karadeniz Turları ile Batum’u da Keşfedebilirsiniz
 

Karadeniz bölgemizde yer alan Trabzon, Rize ve Sinop gibi şehirlerimizin dışında vizesiz geçiş imkanı bulunan Gürcistan’ın Batum şehrini de gezip görebileceğiniz tur programlarını Doğu Karadeniz turları ile bulabilirsiniz. Üstelik sadece vize değil pasaport muafiyeti de bulunan Gürcistan’a geçiş için T.C. kimliğinizin yanınızda olması yeterli olacaktır. Tüm gün Batum şehir turu, Batum Sanat Müzesi, Katedral ve Botanik Bahçesi gibi yerleri gezip görebileceğiniz Batum geziniz sayesinde kısa bir yurt dışı tatilini de Karadeniz turları aracılığıyla yaşayabilirsiniz.
 

Karadeniz’in Ünlü Yaylaları
 

Yemyeşil dağların arasında yer alan ünlü Karadeniz yaylaları da gezinizin en heyecan verici rotalarından biri olarak karşınıza çıkacaktır. Ünü ülkemizin sınırlarını aşan başta Ayder Yaylası olmak üzere Karadeniz’in en ünlü yaylalarını da gezip görebileceğiniz Karadeniz turları sayesinde bu bölgenin doğasına hayran kalacaksınız.  Karaster ve Lustra yaylaları da mutlaka görmeniz gereken diğer ünlü Karadeniz yaylalarıdır. Görüntüsünün güzelliği ile bir tabloyu andıran Uzungöl de Karadeniz turları ile tanıklık edebileceğiniz yerler arasında karşınıza çıkacaktır. Karadeniz’de yer alan ve yerli ile yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Sümela Manastırı da Karadeniz turlarının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Muhteşem mimarisi, konumu ve tarihi ile turunuz süresince görmeniz gereken yerler listenizde Sümela Manastırı da üst sıralarda yer alacaktır.
 

Uygun Fiyatlarla Unutulmaz Bir Kültür Turu Deneyimi
 

Zengin gezi programlarına sahip Karadeniz turları için Touristica’nın birbirinden cazip kampanya ve indirimleriyle çok uygun fiyatlara muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Avantajlı fiyat teklifleriyle Karadeniz turu fiyatları her bütçeye hitap edebilecek oranlara ulaşabilmektedir. Karadeniz ya da Doğu Karadeniz turları için düzenlenen kampanyaları takip ederek cazip fiyat ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilir, rüya gibi bir kültür turu fırsatını eksiksiz bir şekilde yaşayabilirsiniz. Touristica’nın kültür turu fırsatlarıyla herkes heyecan verici bir tur deneyiminin tadını en iyi şekilde çıkartabilir.