Kiralık Villa Seçenekleri Yazlıkcınız’da!

Hiç deniz kıyısında muhteşem manzaralı ve konforlu bir villada tatil veya balayı yapmayı hayal ettiniz mi? Özel tasarımlı bir tatil villasında yumuşak kum ve denizin davetkar maviliğinden bir frizbi atışı mesafesinde uyanmak hoş olmaz mı?

Kiralık Villa Seçenekleri Yazlıkcınızda!
26 Kasım 2021 Cuma 11:37 tarihinde eklendi, 10.392 kez okundu.

Hiç deniz kıyısında muhteşem manzaralı ve konforlu bir villada tatil veya balayı yapmayı hayal ettiniz mi? Özel tasarımlı bir tatil villasında yumuşak kum ve denizin davetkar maviliğinden bir frizbi atışı mesafesinde uyanmak hoş olmaz mı?
 

Özel villa tatillerine yönelik artan eğilim, herhangi bir tatilin dinlenme ve yenilenme yönünün ortalama bir insan için ne kadar önemli olduğunu düşündüğünüzde şaşırtıcı değildir. Evden uzakta bir villa konaklamasını düşünüyorsanız, aşağıdaki ifadelere bir göz atın.  
 

En iyi değeri arıyorsanız
 

İlk bakışta, tatil villaları pahalı bir seçenek gibi görünebilir, ancak bir aile tatilindeyseniz (veya bir grup arkadaşınızla seyahat ediyorsanız), birden fazla oda rezervasyonu yapmaktan daha uygundur.
 

Her gün tüm öğünler için dışarıda yemek yemek yerine kendi mutfağınızda kahvaltıyla ilgilenmeniz yeterli. Bütçeniz için büyük bir fark. Atıştırmalıklar, içecekler ve tuhaf hafif öğle yemeği ekleyin ve villanızın tam donanımlı mutfağından yararlanarak tasarruf edin.
 

Mahremiyetinize değer veriyorsanız
 

Muhtemelen villa tatilinin en büyük avantajı size sağladığı mahremiyettir. Çoğunlukla daha spontane, aile ve arkadaşlarla rahat anlar tatilin en güzel anıları haline gelir. Özel bir villada, villa tatili yapmak, villanızın havuzunun yanında rahat bir barbeküde gevşeyecek, özel güvertenizde gün batımı içeceklerini yudumlayacak veya yaz güneşinde uzun, tembel bir brunchın tadını çıkaracak huzur ve mahremiyete sahipsiniz.
 

Villa tatili de şehirler ve plajlarla sınırlı değildir. Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde villa tatili tercih edenlerin çoğu birçok farklı aktiviteden de yararlanır. Örneğin, Fethiye’de villa tatili planladığınızda bir Kelebekler Vadisi’nde yamaç paraşütü yapmak ya da Bodrum’da villa tatili yaptığınızda koylarda bir mavi tura çıkmak, ya da Göcek’te bir villa tatili istediğinizde dalış turlarına katılmak güzel olabilir.
 

Lüks Villada Tatil Yapın
 

Özel havuzu ve sağlıklı yaşam alanından bahsetmeye bile gerek yok: kaslarınızı gevşetmek ve vücudunuzu tam bir rahatlama içinde ideal yerlerdir. Ayrıca kiralık bir villada tatil yapmanın en büyük ayrıcalığı istediğiniz sayıda kişi ile kalabilecek olmanızdır.
 

İster yakın arkadaş grubunuzla ister aileniz ile rahat rahat tatil yapabilme olanağı sunan Yazlıkcınız, TURSAB 11098 sicil numarası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş A grubu seyahat acentasıdır.
 

Daha fazla bil ve rezervasyon için yazlikciniz.com.tr adresini ziyaret edin.