Kız Öğrenci Yurtları Ankara

Otel konseptiyle, öğrencilerin konforlu bir alanda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hizmetler sunmakta olan Kız Öğrenci Yurtları Ankara 7/ 24 güvenlik donanımına sahiptir.

Kız Öğrenci Yurtları Ankara
24 Ağustos 2020 Pazartesi 14:02 tarihinde eklendi, 17.166 kez okundu.

Otel konseptiyle, öğrencilerin konforlu bir alanda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hizmetler sunmakta olan Kız Öğrenci Yurtları Ankara 7/ 24 güvenlik donanımına sahiptir. Yurt personelini özenle seçmiş olan, yurt içindeki bütün alanları öğrencilerin rahat edebilecekleri şekilde düzenlemiş aynı zamanda Ankara içi konumunu da merkezi bir yerde seçerek, ulaşım sorunu yaşanmamasını sağlamıştır.
 

Kız Öğrenci Yurtları Oda Seçenekleri

Kız öğrenci yurtları Ankara, oda seçenekleri olarak, öğrencilerin kaç kişilik odalarda kalabileceği ve odaların genişliğine göre düzenlenmiştir. Boğucu ve dar odalarda olmadan, güzel zaman geçirebilecekleri ferah alanların oluşması için iç mimari açısından da düzenlemeler yapılmıştır. Her odada banyo, WC bulunmakta, kişiye özel alanlar, yatak, baza, dolap, masa ve sandalyenin yanı sıra kitaplık ve komidine de yer verilmiştir.
 

  • Her odada LCD televizyon
  • Kitaplık ve kişiye özel raflar
  • Minibar ve 7/ 24 oda servisi
  • Çalışma alanı ve dinlenme alanı
  • Elbise dolabı ve komidin
  • 7/ 24 sınırsız internet ve sıcak su
  • Çamaşırhane
  • Etüt odaları
  • Yemekhane
  • Kafeterya
     

Özel Kız Öğrenci Yurt Hizmetleri

Özel kız öğrenci yurtlarında, otel konseptiyle bir araya gelerek, her katta korunaklı balkonlar bulunmaktadır. Buna istinaden odaların içerisinde acil durum düğmesi, yangın alarmı ve koridorlarda kameralara yer verilmiş, öğrencilerin güvenli bir alanda kalması sağlanmıştır. Revir, her odada telefon ve açık kapalı teras özellikleri de bulunmakta, öğrencilerin yurt içerisinde etkili zaman geçirmesi, havadar bir ortamda olmalarına imkan verilmiştir. Güvenli ve konforlu bir alanda olabildikleri gibi aynı zamanda ihtiyaçları için de gerekli olan iletişimi kuracakları 7/ 24 resepsiyon bölümüne de yer verilmektedir.
 

Ankara Kız Öğrenci Yurt Oda Fiyatları

Ankara’da yer alan uygun fiyatlı ve otel konseptli yurt özellikleri, öğrencinin gün boyunca konforlu bir şekilde zaman geçirmesini sağlayacaktır.
 

Kız öğrenci yurtları Ankara, açık büfe kahvaltı, etüt odası, akşam yemeği ve kafeterya özelliklerinin yanı sıra güvenli, kendini huzurlu hissedebileceği imkanlar sağlanarak, yeni uygulamalarda yurt özelliklerine kazandırılmakta, öğrencilerin arz ve talepleri çerçevesinde düzenlemeler yapılabilmektedir. Bilgi http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!457/blog-hacettepe-universitesi-devlet-konservatuarina-en-yakin-kiz-yurdu