Kredi Kartı Kampanyalarını Tek Yerden Takip Edin

Size yeni karşılaştığım kredikartlari.net sitesinden bahsetmek istiyorum. Kredi Kartı kampanyalarına odaklanan sitede tüm kredi kartları ile ilgili güncel kampanyalara ulaşabiliyorsunuz, üstelik çekiliş ve çekiliş sonuçları da sitede listelenmektedir.

Kredi Kartı Kampanyalarını Tek Yerden Takip Edin
19 Kasım 2019 Salı 21:36 tarihinde eklendi, 1.191 kez okundu.

Size yeni karşılaştığım kredikartlari.net sitesinden bahsetmek istiyorum. Kredi Kartı kampanyalarına odaklanan sitede tüm kredi kartları ile ilgili güncel kampanyalara ulaşabiliyorsunuz, üstelik çekiliş ve çekiliş sonuçları da sitede listelenmektedir.
 

Kredikartlari.net Sitesinde Neler Var?
 

Başlıca kredi kartları World, Axess, Maximum, Bonus, CardFinans, Advantage gibi kartların yanısıra bu kartlara bağlı pek çok kart ve business kartları da sitede bulabiliyorsunuz. Sitede yapacağınız site içi arama ile kelime bazlı pek çok sonuca ulaşabilmektesiniz.
 

Bonus Puan Kampanyalarını Takip Etmek Çok Kolay
 

Sizlerinde hoşuna gidecek bonus, chip-para, parapuan, maxipuan, worldpuan, nakitpuan, mil puan kampanyaları, geçmiş kampanyalar, kazanılan puanların geçerlilik tarihi gibi pek çok güncel ve doğru bilgiye erişebilirsiniz.
 

İndirim mi lazım? Burdan buyrun
 

Kategoriler halinde sunulan kampanyalar site içerisinde indirim, puan, artı taksit, taksit atlat, takas, yarışma gibi bölümlerde kolayca incelenebiliyor, istediğiniz kategori altında kampanya listelerini görebilir ve faydalanabilirsiniz.
 

Sektör kampanyalarını da takip edin
 

Marketleri, Alışveriş Merkezlerini, Yapı Marketleri, Bankaları, Optikleri, Kitapçıları, Kırtasiyeleri ve daha fazlasını kredikartlari.net üzerinden kolayca takip edebilir, beğendiğiniz kampanyaları görmesini istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşabilir ve faydalı bir çok kampanyadan yararlanabilirsiniz.
 

Son teknolojiler ile uyumlu
 

Yeni teknolojileri içerisinde barındıran kredikartlari.net mobil uyumlu, ayrıca AMP framework ile çalışarak hızlandırılmış sayfaları hem mobilde hem de masaüstünde desteklemektedir. Kullanıcı dostu arayüzü ile en iyi şekilde optimize edilmiş sitede Bim marketin aktüel ürünlerine dahi ulaşabilirsiniz.
 

Sıfır ya da ikinci el araba almak çok kolay
 

Otomobil firmalarının yaptıkları sıfır faizli veya vadeli kredi kampanyalarından faydalanarak yeni bir araç sahibi olabilirsiniz. Tüm marka ve model araçlara ulaşabilir motosiklet kampanyalarını görebilir ve dilerseniz değerlendirebilirsiniz.
 

Kredi çekmek istiyorum, acaba bana uygun kredi bulabilir miyim?
 

Tüm bankaların listelendiği sitede bankaların ihtiyaç kredileri, konut kredileri, mortgage kredileri, kobi kredileri ve katılım bankalarının bir çok alanda finansman destekleri, devlet bankalarının ticari ve bireysel kredi desteklerine de kredikartlari.net üzerinden erişebilirsiniz.

 

 

Hafta sonu çocuklar AVM’de eğlenirken bende alışveriş yapsam
 

Alışveriş Merkezlerinin etkinlikleri, atölyeleri, konser programları, kitap şenlikleri, çekilişleri ve çekiliş sonuçları da dahil olmak üzere bir çok farklı konuda güncel bilgiye yine kredikartlari.net sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Bankaların kerdi kartı Mobil Uygulamaları bana ne katacak?
 

Garanti Bankası'nın mobil uygulaması BonusFlaş'a özel kampanyalarını, Akbank'ın mobil uygulaması Axess Mobil'e özel kampanyaları, Halk Bankası'nın mobil uygulaması Paraf Mobil'e özel kampanyaları, Yapı Kredi'nin mobil uygulaması World Mobil'e özel kampanyaları, İş Bankası'nın mobil uygulaması Maximum Mobil'e özel kampanyaları ve daha fazlası için kredikartlari.net sitesini takip edebilirsiniz.
 

Elektrik Faturamı öderken puan kazanabilir miyim?
 

Son zamanlarda ödeme alanında kendini kanıtlayan Mobil ödeme platformları BKM Expres, fastPay, ChipPin gibi uygulamaların kampanyalarını kredikartlari.net'te takip edin, bu uygulamaların geçerli olduğu anlaşmalı firmalarda ödeme yaptıkça puan kazanın ve kazandığınız puanlarla alışveriş yapın.
 

Kişiye özel fırsatları, şehrin gözde mekânları ve ünlü markaları ile Hopi ve Zubizu mobil uygulamalarının kampanyaları kredikartlari.net mobil uygulama kategorisinden takip edebilirsiniz.
 

Dijital Platformlarda neler var?
 

Digiturk, Netflix, Steam ve fizy dijital platformlarının yaptıkları güncel kampanyaları ve indirim fırsatlarını kredikartlari.net üzerinden takip edin.
 

Sıcak Fırsatları takip etmek istiyorum
 

Geçen Hafta yayınlanan kampanyalara göz attığımızda Miles & Smiles ile Tumi’de %15 indirim fırsatı, Shop&Fly ile Netflix üyeliğinize özel ekstra 3000 mil hediye, Yıl Başına özel 29 TL bonus fırsatı, Beymen Club'da 100 TL NakitPuan fırsatı, Forum Ankara 10.000 TL Yüklü Param Card Çekiliş Sonucu Açıklandı sizleri karşılayan başlıca kampanyalar.
 

Alışveriş tutkunuzu en uygun hale getirmek ve sunduğu kampanyalarla maddi olanaklarınızı desteklemek için 7/24 her an her platformdan erişebileceğiniz kredikartlari.net size bir çok ünlü markanın sıcak fırsatlarını ayağınıza getirmektedir.
 

Firmaların ve alışveriş tutkunlarının karşılıklı kazanacakları bir ortam hazırlayan kredikartlari.net mobilde, tablette ve masaüstünde parmaklarınızın ucunda size hizmet etmektedir.
 

Alışveriş yapmadan önce bizi ziyaret edin, rahat edin.