Kyani

Dünyanın farklı bölgelerinde ofisleri olan ve 44 farklı ülkede ürünleri tüketilen Kyani hakkındaki detaylar haberimizde.

Kyani
23 Mayıs 2019 Perşembe 22:03 tarihinde eklendi, 1.412 kez okundu.

Alaska kökenli bir marka olarak öne çıkan Kyani’nin hikayesi de; Alaska’da Dick ve Gayle Powell’ın başına gelen bir olayla gün yüzüne çıkmaktadır. Burada bir yabanmersini ile karşılaşan ikili; daha sonra yaptıkları çeşitli çalışmalar sonucunda, Alaska yabanmersininin insan sağlığına her açıdan faydası olduğuna kanaat getirdi.
 

Buradaki kabileler de düzenli olarak bu besini tüketmeye başladılar ve akabinde Powel diğer kurucu aileler olan Hansen ve Taylor aileleri ile bir araya gelerek, Kyani’nin kurulmasına vesile oldu.
 

Dünyanın farklı bölgelerinde ofisleri olan ve 44 farklı ülkede ürünleri tüketilen Kyani; ülkemizde de çeşitli ürünleri ile piyasada yer alan bir markadır. Son dönemde ise Kyani mağdurları adı altında, bu markayı karalama kampanyaları baş göstermeye başlamıştır.
 

Kyani Ürünleri
 

Alaska yabanmersininden üretilmiş olan ürünleri ile piyasada yer alan Kyani; sağlıklı bir şekilde diyet yapmak isteyenlerin beğenisine sunulmaktadır. Sağlıklı diyet ürünü olarak 44 farklı ülkede satışı yapılmakta olan markanın ürünleri tamamen doğal yöntemlerle üretilmiştir. Bitkisel olarak üretilmiş olan ve bu şekilde insan sağlığına hiçbir tehdit oluşturmayan Kyani ürünleri ile siz de sağlıklı bir beslenmeye adım atacak ve rahatlıkla ideal kilonuza ulaşacaksınız.
 

Ürünleri dünyanın farklı yerlerinde satılan markanın ürünleriyle ilgili sorun yaşanıp yaşanmadığı ise bir hayli merak ediliyor. Bunda Kyani mağdurları olarak internette dolaşan haberlerin yaygınlaşmasının etkisi fazladır. Ancak tamamen doğal ve bitkisel yöntemlerle elde edilmiş ürünlerin satışını yapan markanın, insanları böyle bir mağduriyetle karşı karşıya bırakması söz konusu değildir.
 

Sahte Kyani Ürünlerine Dikkat
 

Kyani mağdurları olarak dolaşan haberlerin bir kısmı, şirketin ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışını karalamak adına oluşturulmaktadır. Bir kısmı ise; bu markanın asıl ürünlerini değil de, piyasada el altından sahtelerini satın alarak kullanan kişiler tarafından dile getirilmektedir.
 

Genel olarak ürünlerin piyasadaki fiyatları bellidir ve temin edilmesi gereken emin ellere başvurulması gerekmektedir. Aksi halde daha ucuza alacağım diye hareket eder ve ne olduğu belli olmayan firmalardan ya da şahıslardan temin etmeye çalışırsanız; o halde sağlınızla oynamış olursunuz.
 

Kyani ürünlerini https://www.hepsiburada.com/Kyani üzerinden satın alabilirsiniz.
 

Kyani hakkında diğer içeriğimize buradan ulaşabilir, farklı bir haberi bu linkten inceleyebilirsiniz.