Kyani

Özellikle son yılların en hızlı şekilde büyüyen firmaları arasında yer alan Kyani, dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak hizmet vermektedir.

Kyani
11 Temmuz 2019 Perşembe 17:56 tarihinde eklendi, 1.197 kez okundu.

Özellikle son yılların en hızlı şekilde büyüyen firmaları arasında yer alan Kyani, dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak hizmet vermektedir. Sizlere doğal yollardan besin takviyesi ve cilt bakım ürünleri sunan Kyani, kaliteli ve doğal ürünler sunmaktadır. Kyani firması tam anlamıyla Powell çiftinin Alaska yabanmersini ve Alaska somonu ile tanışmasıyla başlamaktadır. 3 aile tarafından kurulan Kyani, network marketing satış sistemi kullanmakta, böylelikle hem kendi kazanırken hem de binlerce kişiye gelir sağlamaktadır. Oldukça kolay bir şekilde elde edebileceğiniz bu ürünler, sağlık üçgeni olarak da karşınıza çıkmaktadır.
 

Besin takviyesi üzerinden Kyani Sunrise, Kyani Sunset, Kyani Nitro FX ve Plus ürünleri bulunan bu firmada, cilt bakım ürünleri de yer almaktadır. 5 farklı cilt bakım ürünü bulunan Kyani firmasında bu ürünler; Serum, Cleanser, Gündüz kremi, Gece kremi ve Göz kremidir. Gerek güvenilir internet siteleri üzerinden talep edebileceğiniz bu ürünleri, gerekse Kyani satış ailesine katılarak sizlerde rahat bir şekilde temin edebilirsiniz. Orjinal Kyani ürünlerinde, müşteri memnuniyeti amacıyla tam olarak 30 günlük para iadesi imkânı da yer almaktadır.  Bu ürünleri almadan önce ürün içeriklerini inceleyebilir, isterseniz tek ürün isterseniz de sağlık üçgeni siparişi verebilirsiniz.
 

Kyani Ürün Çeşitleri
 

Kyani Sunset: Vücudunuzun kendi kendine üretemediği oldukça faydalı bir yap asidi olan Omega 3 içeriği ile sizlere sunulan Kyani Sunset, bu yağ asidini Alaska Somonundan almaktadır. Yüksek oranda E vitamini de barındıran bu ürün, hap değil balık kıkırdağından yapılan jelatin içerisinde sizlere sunulmaktadır. Özellikle uyku düzeni için gece kullanılması önerilen bu ürün ile daha sağlıklı bir yaşama sahip olabilirsiniz.
 

KyaniSunrise: Mor meyve, kırmızı meyve, noni meyvesi ve aloe vera gibi 22 farklı besin içeren Sunrise, vücudunuzun biyokimyasal ve fizyolojik durumunu düzenlemektedir.  Temel element desteği sunan bu ürün, suda çözünen yap asitleri içermektedir. Ayrıca bu ürünlerin hiçbirinde domuz ürünleri kullanılmamaktadır.
 

Kyani Nitro Fx: Vücut için gerekli olan Nitrik Oksit maddesini noni meyvesi özleri ile bünyesinde barındıran Nitro FX, rutin bir hayata sahip olan kişilere önerilmektedir.
 

Kyani Nitro Plus: Noni meyvesinin yanı sıra Magnezyum ve Çinko gibi maddeler de barındıran Nitro Plus ise hayatı yoğun yaşayanlar için önerilmektedir.
 

Kaynak:http://www.yenihaberden.com/kyani-1049701h.htm