Lite Browser

Lite Browser ile karşılaşabileceğiniz engellenmiş web sitelerine karşı VPN kullanarak kolayca giriş yapabilirsiniz.

Lite Browser
06 Haziran 2022 Pazartesi 17:47 tarihinde eklendi, 6.221 kez okundu.

Lite Browser ile karşılaşabileceğiniz engellenmiş web sitelerine karşı VPN kullanarak kolayca giriş yapabilirsiniz. Sizi başka bir ülkenin ip sağlayıcısıyla eşleştirerek bağlantınızı çok daha hızlı ve daha güvenli hale getirecek. Üstelik uygulamayı ücretsiz, hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Google play store'da arama yaparak indirme işlemini hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz. Cihazınıza kurulduğu andan itibaren giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Alt kısımda bulunan bağlan butonuna basarak Vpn Tarayıcıyı kullanabilirsiniz. Uygulama, konum özelliklerine göre otomatik olarak en hızlı sağlayıcı adresine ulaşmanızı sağlayacaktır. Bulduğu seçenek, onu çok hızlı bir şekilde kullanmanıza izin verecektir. Ama dilerseniz listeden istediğiniz ülkeleri manuel olarak kontrol edip seçebilirsiniz. Bu sayede bağlantı hızı kontrolü tamamen sizin elinizde olacaktır.
 

Gizli Bağlantı Erişimi Avantajı
 

Bağlandıktan sonra dilerseniz uygulamanın sunduğu diğer özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Bunlardan biri tarayıcı özelliği konumunda olan seçenekler içerisindedir. Bu sayede reklam engelleme ve pop-up kaldırma gibi avantajlar elde edeceksiniz. Engellenen web sitelerinin kilidini açarak Vpn Browser ile rahatça gezinebilirsiniz. Dilerseniz video indirme ve oynatma gibi imkanları da kullanabilirsiniz. Pro modu yükseltme seçeneği de mevcuttur. Bu nedenle, daha hızlı ve daha kaliteli erişim bulacaksınız. Reklam engelleme ve indirme işlemlerini çok daha kaliteli bir şekilde yapabileceksiniz. Bağlantınız gizli tutulacak ve bilgileriniz hiçbir şekilde paylaşılmayacaktır.

 

Gizli Bağlantı Erişim İmkanı
 

Uygulamayı kullandığınız andan itibaren her türlü sansürlü web sitesini net bir şekilde görebileceksiniz. IP adresinizi farklı ülke lokasyonlarına işleyerek daha hızlı bağlantı kurmanızı sağlayacaktır. Hatta reklamları bile engelleme özelliğini açarak sorunsuz ve daha kaliteli şekilde kullanabileceksiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi, piyasadaki diğer benzer sağlayıcılardan farklıdır. Ayrıca, açılır pencere sorununu ortadan kaldırarak, Proxy Browser etrafındaki can sıkıcı çerez ve reklam sorunlarını da çözer. Aynı zamanda tarayıcı özelliği olduğu için kendi tarayıcınızdan çok daha yüksek servislere sahiptir. Son derece yenilenmiş ve kullanışlı arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.