Marmaris Jeep safari Turu

Marmaris tatilinize biraz hareket katmak için, her yaş için uygun olan çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Aksi halde tatiliniz bir süre sonra sıradanlaşabilir.

Marmaris Jeep safari Turu
06 Şubat 2020 Perşembe 11:34 tarihinde eklendi, 1.320 kez okundu.

Marmaris tatilinize biraz hareket katmak için, her yaş için uygun olan çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Aksi halde tatiliniz bir süre sonra sıradanlaşabilir. Marmaris Jeep safari Turu, bu aktivitelerden biridir. Hayatınıza ilk kez bir arazi aracına biniyor olmanız, ehliyetinizin olmayışı veya bu deneyimi daha önce yaşamamış olmanız, bu tura katılmanıza kesinlikle engel değildir. 14 yaş üzeri herkes Jeep safari deneyimi yaşayabilir.
 

Neden Marmaris Jeep safari Turu?
 

Bunun için birçok sebep sayabiliriz. Çünkü Marmaris Jeep safari Turu:

  • Aksiyon ve heyecan doludur
  • Güvenlidir
  • Ailece katılabileceğiniz bir aktivitedir
  • Toz, toprak, çamur ve su ile temas etmek, size hayatın anlamını hatırlatır
  • Şehir hayatından kısa süreli bile olsa uzaklaşmanız, stresinizi azaltır
     

Marmaris geziniz sırasında, 1 tam günü bu tur için ayırmanız tatilinizi daha keyifli kılacaktır. Asla pişman olmayacağınız eğlenceli bir aktivitedir. Deneyimli rehberler ve teknik eğitmenler ile yapılan Jeep safari turu, trafiğe kapalı alanda hazırlanan özel bir parkurda yapılmaktadır. Hiçbir güvenlik endişesi yaşamanıza gerek yoktur. Tur öncesi araçlar hakkında pratik ve torik eğitim verilmektedir.
 

Marmaris’te Yapılabilecek en iyi aktivite: Marmaris Jeep safari Turu
 

Tatil denilince akla ilk gelen aktiviteler arasında yüzme, gece eğlenceleri, alışveriş, yeme içme gibi klasik aktiviteler gelir. Ama çoğu gezgin için bunlar yetersizdir. Daha fazlasını isteyip, farklı aktiviteler arayan tatilciler için en uygun ve çılgın günübirlik aktivitelerden biri olan Marmaris Jeep Safari, yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği aktivitedir. Sık yaşayabileceğiniz bir deneyim değildir. Şehir hayatına adapte olan bir kişi için, jeep safari turu bir hayalden öteye geçemez. Bırakın jeep safari turunu, hayatında hiç jeepe binmemiş olanlar bile sayıca fazladır. O zaman her şeyi bir kenara bırakın ve bu unutulmaz deneyimi, 1 gün bile olsa mutlaka deneyin.
 

Heyecan, Aksiyon ve Adrenalin: Marmaris Jeep safari Turu
 

Özel tasarlanan Marmaris Jeep safari Turuparkurunda çamur havuzları, engeller, su birikintileri, tepeler vardır. Bu yapay engeller, tura aksiyon ve adrenalin katmaktadır. Kendinizi vahşi doğada hissedecek ve maceranın akışına kapılacaksınız. Konvoy halinde yapılan jeep safari, eğitmenler gözetiminde güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Parkur alanında konvoydaki diğer misafirler ile sosyalleşebilir ve hatta su tabancaları ile su savaşı bile yapabilirsiniz. Tatilin sadece deni z, güneş ve kumdan ibaret olmadığının bir kanıtı olan Jeep safari turu, diğer hiçbir aktiviteye benzemez. Çocuklu ailelerin veya arkadaş gruplarının hep beraber katılıp eğlenebileceği bir turdur. Eğer Marmaris’e gidip te jeep safari turuna katılmadan dönerseniz, tatilinizi yarım kalmış sayabilirsiniz.
 

Marmaris Jeep safari Turu Fiyatları
 

Tur fiyatları sezon döneminde genellikle 100 ila 120 TL arasında değişmektedir. Belli bir yaşa kadar olan çocuklar için indirimli ücret alınmaktadır. Marmaris Jeep safari Turufiyatlarını, ilgili tur şirketlerinin web sitelerinden öğrenebilirsiniz. Bu turların genel içerikleri her şey dâhil sistemine bağlıdır. Gidiş dönüş otel transferleri, rehberlik hizmetleri ve bireysel sigorta fiyata dâhil olmaktadır. Bazı turlarda ücretsiz öğle yemeği servisi de bulmanız mümkündür ancak bu verilen fiyat ile ilişkilidir. Tura katılmadan en az 1 gün önce web sitesinden rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Aksi durumda yer bulmanız güç olabilir. Eğer kalabalık grup olarak tura katılacaksanız, çok güzel fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. Çünkü gruplar için özel fiyat verilmektedir.
 

En iyi Marmaris Jeep safari Turu Hangisi?
 

Marmaris ve çevresinde bu turu düzenleyen sınırlı sayıda turizm şirketi vardır. Marmaris Jeep safari Turuiçin en iyisini arıyorsanız, şirketin web sitesinden sunulan hizmetleri ve vaat edilen servisleri detaylı bir şekilde inceleyin. Fiyat ve içerik karşılaştırması yapın. Şirketin sosyal medya hesaplarından müşteri yorumlarını ve deneyimlerini okuyun. Bu size fikir verecektir. En iyi hizmeti sunan şirketi tercih edip tura katılabilirsiniz. Tur öncesi mutlaka tur hakkında tüm bilgileri edinin. Tur günü nahoş bir sürpriz yaşamak istemiyorsanız, organizasyon hakkında detaylı bilgi edinin. Zaten safari jeep parkurları az sayıda olduğu için, mutlaka en iyi tercihi yapacak ve doğru tur şirketini bulacaksınız.
 

Marmaris Turları Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Marmaris Travel  web sitesini  ziyaret edebilirsiniz.
 

 Marmaris Jeep safari Turu Yorumları
 

Bu tura katılanların yorumları, sizin için önemlidir. Marmaris Jeep safari Turuyorumları, tur hakkında en sağlıklı verilere ulaşmanızı sağlar. Bunun için en kıdemli mecra, elbette sosyal medyadır. Tur hakkında yazılıp çizilen tüm yorumlara sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. Ancak şu ana kadar okuduğumuz yorumların tamamına yakını olumluydu. Henüz bu tura katılıp ta memnun olmayan hiç kimseyi görmedik. Bu da bize turun gerçekten memnuniyet verici bir tur olduğunu gösteriyor. Daha açık konuşmak gerekirse,  yapılan yorumlar sizi etkilemesin. Bu deneyimi gerçekten yaşamak istiyorsanız, gidin ve deneyin. Pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Böylesine ekonomik ve uygun bir ücret karşılığında tüm gün eğlenmek, gerçekten kaçırılmayacak büyük bir fırsattır.
 

Marmaris Jeep safari Turu Tavsiyeleri
 

Açıkçası Marmaris Jeep safari Turutavsiyeleri için sizi çok kasmak istemiyoruz. Aman dikkat edin, aman yavaş sürün gibi telkinlerde de asla bulunmayacağız. Çünkü zaten turun amacı aksiyon ve maceradır. Sadece yanınıza yedek kıyafet almayı unutmayın. Toz, çamur ve su sonrasında üzerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yanınıza elektronik eşyalarınızı ve değerli mücevherlerinizi almanıza gerek yok. Amazon ormanlarına nasıl gidiliyorsa, o şekilde gelin. Kıyafetleriniz sıradan olmalı. Çünkü yeni elbiseler ile bu tura katılmanızı önermiyoruz. Otel transferinin yapılacağı saatte, mutlaka hazır olmalısınız. Tur saatlerine uygun şekilde hazırlanın ve transferi bekleyin. Tur bitiminde tekrar otelinize geri bırakılacaksınız. Bu anı yaşayın ve hiçbir şeyi düşünmeyin!