MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? Şampiyon Cemre mi Alican mı?

MasterChef Türkiye'de 2019 yılının şampiyonu belli oldu. Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık'ın yarıştığı final gecesinde heyecan adeta doruğa çıktı. İzleyecilerin büyük merakla takip ettiği MasterChef Türkiye'nin birincisinin ödülü de belli oldu! Peki MasterChef Türkiye'yi kim kazandı ve ödülü ne oldu?

MasterChef Türkiyeyi kim kazandı? Şampiyon Cemre mi Alican mı?
30 Aralık 2019 Pazartesi 08:07 tarihinde eklendi, 2.744 kez okundu.
2019 MasterChef şampiyonu açıklandı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye finalinde karşı karşıya gelen Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık 3 oyun oynandı.
 
İlk iki yarışmanın ardından canlı yayında eleme heyecanı yaşandı. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyeleri yarışmacılara verdiği puanları açıkladı.
1. oyun Uluslararası Mutfak Menüsünde Alican 22 Cemre ise 21 puan aldı, 2. oyun Türk Mutfağı Menüsünde Cemre 43 puana yükselirken Alican 42 puan aldı.
 
3. oyun puanlamaları ise az önce belli oldu ve yarışmanın sonunda Alican Sabunsoy 74 puan alırken, Cemre Uyanık 77 puan aldı ve şampiyon oldu!
 
MASTERCHEF CEMRE KİMDİR? 
 
27 yaşında olan Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazandı.