MasterChef'te büyük finale geri sayım! Eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye, 17 Aralık Perşembe akşamı 123. bölümüyle ekranlara geldi. Hem ödül hem dokunulmazlık oyunu oynana gecede renkli anlar yaşandı.

MasterChefte büyük finale geri sayım! Eleme adayı belli oldu
18 Aralık 2020 Cuma 12:00 tarihinde eklendi, 16.357 kez okundu.
Finale adım adım yaklaşılırken MasterChef'te yarışmacılar ödül oyunu oynayarak stres attı. MasterChef son bölümde; Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa programa konuk oldu. keyifli anların yaşandığı gecede kura çekilişi ile eşleşmeler yapıldı.
 
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 
 
Kura çekilişi sonrasında Emir–Cemre, Eda–Serhat, Alican–Eray, Yasin–Özgül ve Barbaros–Batuhan eşleşti. Ardından şefler, yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmasını istedi.
 
Bir saatlik sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Finale kalanlar Serhat - Eda, Barbaros - Batuhan ve Cemre - Emir olurken gecenin kazanan çifti, Barbaros ve Batuhan oldu.
 
BARBAROS, MEHMET ŞEF'TEN ÖZÜR DİLEDİ
 
 MasterChef'te geçtiğimiz bölümde Mehmet Şef ile gerginlik yaşayan Barbaros, ödül oyunu sonrası özür diledi. Barbaros, " Mehmet Şef ile bir durum yaşadık. Ben bu durumu düşündüm sabaha kadar. Oradaki hata öngörülemez bir hataydı. Oradaki hata benim hatamdı. O yüzden sizden özür diliyorum" dedi.
 
Barbaros'un özrünün ardından Mehmet Şef, "Gelmişiz yarışmanın son anında spatula var mı, kalıp var mı diyorsun. Bunu dememeniz lazım. Özrünü kabul ediyorum. Emeğinize yazık ben ona feryat ediyorum" dedi.
 
Ardından oynanan eleme oyununda; Özgül, Emir ve Serhat, Somer Şef'in Ördek Pastilla tabağını yapmak için mücadele verdi. Yarışmacılara, bu özel ve zor tarifi hazırlamak için 75 dakika süre verildi.
 
ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU? 
 
Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktı. Şefler, verdikleri oybirliği ile potadan kurtulan ilk ismin Emir olduğunu duyurdu.
 
Emir böylece dokunulmazlığı da almış oldu. Özgül ve Serhat arasında yapılan oylama sonunda MasterChef'te potaya giren üçüncü isim, Serhat oldu. Bu haftanın diğer eleme adayları ise Eray ve Barbaros olmuştu.