Medine İpeği Şal Modelleri

Tesettür tarzda eşarp ve şal modelleri farklı stillerde en güzel şekilde bağlanabiliyor.

Medine İpeği Şal Modelleri
02 Temmuz 2020 Perşembe 10:48 tarihinde eklendi, 1.529 kez okundu.

Tesettür tarzda eşarp ve şal modelleri farklı stillerde en güzel şekilde bağlanabiliyor. Ancak daha çok şal bağlamayı seviyorum diyenler için tercih edilen kumaşlarda da birçok seçenek mevcuttur. Özellikle de daha şık ve klasik kombinleri tamamlamak için tasarlanan medine ipeği şal modelleri, renk tonları ve ağırlığı ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.
 

Medine ipeği şal modelleri tamamen medine ipeği kumaşından elde edilir. Daha çok düz renkli olarak karşınıza çıkıyor olsa da desenli modelleri de mevcuttur. Abiye kombinlerle ve abiye bluz modelleri ile rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi günlük şık kombinlerinizle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Orijinal medine ipekleri boyun ve baş bölgenizde terleme yapmaz ve rahat nefes almanızı sağlar.
 

Medine İpeği Şal Nasıl Bağlanır?
 

Medine ipeği şal modelleri oldukça rahat bir şekilde bağlanır. Ucunu katlama gereği dahi duymadan düz bir şekilde bağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu kumaşlar ütü gerektirmeyen ve buruşmayan kumaşlardır. Her açıdan göze çarpan bu modelleri https://www.buqre.com/sal adresinde bulmanız mümkündür.