Moda tasarımcısı Büşra Yıldırım’ın olağanüstü başarısı

İnternet ve sosyal medya çağının arttığı bu devirde televizyon izleyen ve gazete okuyan insan sayıları oldukça fazla azalmıştır.

Moda tasarımcısı Büşra Yıldırımın olağanüstü başarısı
16 Aralık 2019 Pazartesi 10:38 tarihinde eklendi, 2.268 kez okundu.

İnternet ve sosyal medya çağının arttığı bu devirde televizyon izleyen ve gazete okuyan insan sayıları oldukça fazla azalmıştır. Hal böyle olunca günümüze kadar gelen televizyon ve gazete reklamcılığı önemini yitirmiş ve yeni reklam yöntemleri kendisini göstermiştir. Bu kendini yeni gösteren reklam türleri arasında en etkili ve en bilindik yöntem sosyal medya reklamcılığıdır. Sosyal medya reklamcılığı sayesinde daha düşük bütçelerle daha fazla hedef kitleye ulaşılabilmektedir ve ulaşılan bu hedef kitleyi anlaşmış olduğunuz sosyal medya reklamcısının niteliklerine ve sahip olduğu bilgilerine göre hitap edeceğiniz hedef kitlenin yaşını, cinsiyetini, yaşadığı yeri ve pek çok önemli detayı belirleyebilir böylelikle normal reklamlardan aldığınız verimlerin kat ve kat üstünde verim alabilirsiniz.
 

Sosyal medya reklamcılığını artmış olduğu bu dönemlerde işlerinde başarılı sosyal medya reklamı uzmanlarını bulmak oldukça zorlaşmaktadır. Bunun nedeni artan istek doğrultusunda doğan ürünün kalitesizliğidir. Yani sosyal medya reklamcılığına ilginin artması bu işe atılacak insanların sayısını arttırmaktadır. Artan bu sayının birçoğu işlerinde yenidir ve sosyal medya reklamcılığı hakkında yeterli donanıma sahip değildir. Buda yanlış sosyal medya reklam uzmanını seçme olasılığınızı arttırırken verdiğiniz paranın ve harcadığınız zamanın boşa gitme ihtimalini arttırır. Bizde siz değerli kullanıcılarımız için yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda en çok tercih edilen ve beğenilen sosyal medya uzmanlarını araştırdık ve bugün ki yazımızda onlardan birisi olan Büşra Yıldırım’dan bahsedeceğiz.
 

Sosyal medya reklamcılığının dışında asıl mesleği Moda tasarımcısı olan Büşra Yıldırım @busraninonerisi kullanıcı adıyla Instagram’da yapmış olduğu reklam ve önerileriyle firmalarla takipçileri buluşturan en güvenilir sosyal medya reklamcıları arasında yer almaktadır. Yapmış olduğu reklamların dışında takipçilerine birbirinden farklı hediyeler vererek hem takipçilerini memnun ediyor hem de bu memnuniyet sayesinde hedef kitlesini her geçen gün arttırıyor.
 

Artan hedef kitlesi sayesinde üst düzey firma ve kişilerin dikkatini çeken ve onlarla iş birliği yapan bu firma ve kişilerden aldığımız geri dönüşler neticesinde hazırladığımız bu yazımızda Büşra Yıldırım ile yapacağınız veya yapmış olduğunuz reklam çalışmaları hem sizin hem de firmanızın ulaşmış olduğu hedef kitleyi arttırmada önemli rol almaktadır. Sizde ücretiz olarak bu hediyelere sahip olmak istiyor ve firmanızın veya kendinizin daha fazla hedef kitle tarafından bilinmesini istiyorsanız @busraninonerisi Instagram hesabını takip edebilirsiniz.