Monster Oyun Laptopları

Günümüzde değişen eğlence anlayışı ile gelişen oyun bilgisayarları farklı özellikler ile birçok marka tarafından üretiliyor. Bu markalar arasından tarzınıza uygun oyun bilgisayarını seçmek ise oldukça önemli.

Monster Oyun Laptopları
11 Mart 2015 Çarşamba 19:47 tarihinde eklendi, 6.526 kez okundu.

Günümüzde değişen eğlence anlayışı ile gelişen oyun bilgisayarları farklı özellikler ile birçok marka tarafından üretiliyor. Bu markalar arasından tarzınıza uygun oyun bilgisayarını seçmek ise oldukça önemli.
 

Oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan bilgisayarlar, tam kapasite ile çalışan, oyun sırasında kasma ve donma yapmayan özelliklere sahip olmalı. Bu tür özellikler ile oyun tutkunlarına özel bilgisayar üreten markaların başında ise Monster geliyor. Gelişmiş bilgisayar bileşenleri kullanarak üretilen Monster laptop serileri, 4.Nesil Haswell Intel® Core işlemci, Genorce GTX720 ekran kartı ve gelişmiş soğutma sistemlerine sahip. Bunun yanında oyun tutkunları için tasarlanan klavye modelleri, uzun pil ömrü ile hızlı ve güçlü özelliklere sahip marka ile kesintisiniz oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. En yeni teknolojileri kullanarak yüksek performansta oyun laptopları üreten marka, özellikle Tulpar, Huma, Semruk ve Abra gibi serileri ile öne çıkıyor.

Mitolojiden İlham Alan Oyun Laptopları

Monster ‘ın oyun bilgisayarı olarak ürettiği serilerin başında Huma geliyor. Türk mitolojisinde cennet kuşu olarak geçen Hüma’da ilham alarak üretilen bilgisayar serisi, dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor. Yükseklerde uçan, güç ve hükümdarlık gibi durumları simgeleyen mitolojik kuş gibi, bilgisayar serisinin en önemli özelliği güçlü yapısı oluyor. Güçlü yapısı dışında 4.Nesil Intel® CoreHaswell işlemcisi ile çoklu uygulamalarda hızlı bir şekilde çalışan seri, NVIDIA® GeForce® GTX860 grafik kartıyla oyun keyfini üst seviyelere taşıyor. Güçlü işlemci ve ekran kartı özelliklerinin yanı sıra iyi bir iş bilgisayarı olan Huma, aynı zamanda ince ve hafif tasarımı ile dikkat çekiyor.
 

Monster’ın oyun laptopu serisinden öne çıkan diğer bir bilgisayar modelli Tulpar oluyor. Kırgızların ünlü destanı Manas’ta savaşçıların bindiği hızlı ve kanatlı at olan Tulpar’dan esinlenerek üretilen bilgisayar serisi, mitolojideki gibi “Güçlü” özelliği ile öne çıkıyor. Intel® Core™ i7 işlemci, NVIDIA Surround teknolojisine sahip NVIDIA® GeForce® GTX 970M 192-Bit DX11.2 ekran kartına sahip seri, dünyanın ilk çok ekranlı oyun deneyimini oyun tutkularına sunuyor. Bunun yanında esinlendiği kanatlı at Tulpar gibi hızlı olan gaminglaptop serisi, en iyi oyun laptopları arasında yer alıyor. En son çıkan oyunları üstün ve gelişmiş bir şekilde oynamanızı sağlayacak olan bu seri, çift bant kablosuz ağ çözümü ile online oyunlarınıza da bambaşka bir keyif katıyor.
 

Monsternotebook.com.tr  markasının oyun bilgisayarlarından bir diğeri ise Abra serisi oluyor. Diğer seriler gibi mitolojiden esinlenerek üretilen bu seride oyun bilgisayarları arasında güçlü bir konuma sahip. Türk mitolojisinde yeraltı yılanları olarak geçen, inanılmaz büyüklükte, güçlü ve timsaha benzeyen özelliklere sahip bu yılanlardan biri olan Abra, Monster bilgisayarlar arasında en iyi oyun bilgisayarı olarak yer alıyor. Baş döndüren hıza sahip işlemcisi, başarılı ekran kartı, iki adet sabit disk desteğinin yanı sıra oyunculara özel güçlü ses sistemi ve kesintisiz oyun için güçlü soğutma sistemine sahip Monster gamingpc, oyun sırasında sizi başka bir evrene götürüyor.
 

Son olarak değineceğimiz Semruk serisi de Türk mitolojisinde iki başlı kartaldan esinlendi. Güçlü ekran kartı, hızlı işlemcisi ve oyun tutkunlarına özel yansımaz ekran özellikleri ile oyun oynarken mekana bağlı kalmayanlara özel üretilen seri, ışıklı klavye ile sınırsız bir oyun keyfi sunuyor.