Müge Anlı'da Birgül Memiş'in tecavüze uğradığı ortaya çıktı!

Birgül Memiş geçen hafta çocuğunu alma isteğiyle programa gelmiş ve gözyaşı dökmüştü. Eşinin kısır hastalığı bulunduğu ve çocuğunun başkasından olduğunu dile getiren genç kadın ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Müge Anlıda Birgül Memişin tecavüze uğradığı ortaya çıktı!
03 Aralık 2018 Pazartesi 13:18 tarihinde eklendi, 2.664 kez okundu.
Birgül Memiş hakkında açıklamada bulunan Müge Anlı, genç kadının bir akrabası tarafından tecavüze uğradığını ve ailenin kabul etmeyerek dışladığını belirtti. Memiş de saldırıya uğradığını ve herkesin akrabasından yana olduğunu söyledi.
Faruk Bey ile severek evlenmediğini ifade ederek bu olaydan sonra kendisini toparlamak istediğini ve evliliğin de uzun sürmeyeceği konusunda anlaştıklarını belirten Memiş, sürecin uzatıldığını ve bu noktaya gelindiğini anlattı. 
 
Hamile geldi!
 
Birgül Memiş'in ifadelerini ihbar olarak kabul eden jandarma ekipleri Faruk Bey'in evine gitti. Burada yapılan incelemelerde Faruk Bey'in avukatı ile görüşüldü ve velayetin babasında olduğu kanısına varıldı. Faruk Bey'in annesi de flaş bir açıklama yaptı. Kaçarak evlendikleri için Birgül Memiş'i kabul etmediğini belirten Songül Hanım, hamile olduğunu söyledikten sonra elini öpmeye geldiği için kabul ettiğini anlattı. 
 
 
Neden bana gelmedi?
 
Faruk Aydın'ın babası Musa Aydın da torununa sonsuza kadar bakacağını, onu okutacağını ve ne yapması gerekiyorsa onu yapacağını açıkladı. Şiddet iddialarını da değerlendiren Aydın; 'Madem öyle bir şey var. Neden bana gelinmedi. Bu çocukla neden buraya kadar yaşadı? Kanun anneye verirse diyecek bir şeyim yok' ifadelerini kullanmadı. 
 
Birgül Memiş Musa Aydın'dan başka kimsenin kendisine destek olmadığını söyledi.