Mutluluk Çubuğu Ve Penil Protez Hakkında Her Şey

İktidarsızlık sorunu tarihin her döneminde erkekler için önde gelen sağlık problemlerinden biri olmuş ve bu konuda çözüm arayışı içerisinde neredeyse denenmedik yol kalmamıştır.

Mutluluk Çubuğu Ve Penil Protez Hakkında Her Şey
23 Şubat 2021 Salı 10:29 tarihinde eklendi, 2.123 kez okundu.
 

İktidarsızlık sorunu tarihin her döneminde erkekler için önde gelen sağlık problemlerinden biri olmuş ve bu konuda çözüm arayışı içerisinde neredeyse denenmedik yol kalmamıştır. Besin takviyelerinden ilaçlara, penis pompalarından çeşitli egzersizlere kadar hatta olmadık türlü metotlar bu uğurda denenmiştir. Günümüz gelişen teknolojisinin geliştirdiği mutluluk çubuğu bu konuya son noktayı koymuştur. Cerrahi ufak bir operasyon ile penis içerisine yerleştirilecek penil protez sizleri hayalini kurduğunuz erkeklik organına kavuşturacaktır.


Hangi Amaçla Takılır?


Penis implantları iktidarsızlık sorununu ve bazen Peyronie hastalığını tedavi etmek için kullanılır. Penil protez tamamen doğal görünür, hissetme oranını değiştirmez ve orgazma ulaşma yeteneğinizi etkilemez. Mutluluk çubuğu sadece; her istediğiniz an sertleşebilecek, siz istemedikçe inmeyecek ve bunu istediğiniz zaman elinizle hemen sağlayabileceğiniz protez bir penis fonksiyonu temin eder.


Mutluluk Çubuğu Faydaları


Birçok erkek, aşağıdaki faydaları sağladıkları için tıbbi tedaviler yerine bir mutluluk çubuğu seçer:
-Sert ve cinsel aktivite için tatmin edici bir ereksiyon.
-Cinsel yaşamlarında kendiliğinden olma yeteneği.
-Ereksiyonun ne kadar süreceğini ve ne sıklıkla kullanabileceklerini tahmin etme ve kontrol etme yeteneği.

Mutluluk Çubuğu Türleri


Birkaç farklı penil protez türü vardır. Sağlayıcınız, hangi implantın sizin için en iyi seçenek olduğuna karar vermenize yardımcı olacaktır.


-Tek Parçalı Mutluluk Çubuğu


Tek parçalı penil protez için esnek veya yarı sert silindirler kullanır. Bazıları, kaz boyunlu bir lambanınki gibi esnekliği tanımlar. Bu implant seks için yeterince sert, ancak giysinize kolayca gizlenebilecek kadar yumuşaktır. Faydaları, en ucuz implant türü olması, arızalanacak daha az mekanik parça bulundurmasıdır. Özellikle el fonksiyonu zayıf olan erkekler veya prezervatif tarzı bir kateteri tutmak için protez ihtiyacı olan gömülü penisi olan erkekler için bulunmaz fırsattır.


İki Parçalı Mutluluk Çubuğu


İki parçalı penil protez, silindirlerden ve bir pompadan yapılmıştır. Pompa, skrotumunuzda gizlidir. Pompalama, size bir ereksiyon sağlamak için silindirleri sıvıyla doldurur. Penisinizi bükmek, sıvının silindirlerden dışarı çıkmasına izin verir, böylece penisiniz sarkabilir. Faydaları, mükemmel sertlik; pelvis veya karına herhangi bir parça yerleştirmeye gerek olmamasıdır.


Özellikle üç parçalı bir mutluluk çubuğu yerleştirilmesinin son derece zor olduğu karmaşık pelvik sorunları olan, belirli pelvik ezilme tarzı yaralanmaları olan veya karmaşık vasküler rekonstrüksiyonu olan erkekler bu kategoriye girer.


Üç Parçalı Mutluluk Çubuğu


Üç parçalı penil protez en çok kullanılan cihazlardır. Penis içinde bir çift silindir, testislerinizin yakınında skrotumunuzun içine yerleştirilmiş bir pompa ve bir tuzlu su rezervuarından oluşurlar. Pompayı skrotumunuzda sıkmak, tuzlu suyu silindirlere taşır ve doğal bir his veren sert bir ereksiyon oluşturur.


İmplantlar doruğa ulaştıktan sonra bile istediğiniz kadar şişirilmiş halde kalır. Hazır olduğunuzda, penisi sarkık, yumuşak bir duruma döndüren pompanın üzerindeki söndürme düğmesine basabilirsiniz. Faydaları, mükemmel sertlik ve gevşeklik; ereksiyon üzerinde tam kontrol ve antibiyotik kaplamalar mevcut olmasıdır.


Özellikle prostat kanseri, diyabet, damar hastalığı, omurilik yaralanması, bel travması, organ nakli hastaları ve diğerleri dahil olmak üzere sertleşme sorunları olan çoğu erkek için üç parçalı mutluluk çubuğu tüm beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.