Naylon Fermuar

Naylon Fermuarlar, diğer fermuar türlerine göre daha hafif ve yumuşak geçişlere sahip fermuarlardır. Günlük yaşantımızda birçok kıyafetimizde, çantalarımızda yer alan fermuarlar, bize büyük kolaylık sağlamakta.

Naylon Fermuar
06 Aralık 2021 Pazartesi 15:43 tarihinde eklendi, 1.899 kez okundu.

Naylon Fermuarlar, diğer fermuar türlerine göre daha hafif ve yumuşak geçişlere sahip fermuarlardır. Günlük yaşantımızda birçok kıyafetimizde, çantalarımızda yer alan fermuarlar, bize büyük kolaylık sağlamakta. Ucunda bulunan kürsörleri sayesinde açılmayı önleyen bizi sıcaktan korumaya ve eşyalarımızı taşımaya yardımcılar. Çeşit çeşit ve birçok renkte fermuar görmeniz mümkün. Bunlardan biri de naylon fermuar. Çantalardan çok kıyafetlerde tercih edilen, yıkanması daha kolay olan fermuar türüdür. Hafiftir ve yumuşak geçişlere sahiptir. Sitemizden en kaliteli naylon fermuarlara ulaşabilir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
 

Naylon Fermuar Çeşitleri
 

Burada çeşit, naylon fermuarın hangi boyutta olduğuna ve geçişine göre değişir. Geçişten kastımız fermuarın iç kısımda görünmez bir halde mi olduğu yoksa dış kısımda mı olduğuyla ilgilidir. Gizli dokumaya sahip bir naylon fermuar dışardan gözükmeyecek ve ekstra bir görüntüye sahip olmayacaktır. Büyük ürünlerde kullanacağınız T5, T10, T11, T15 ve T20 fermuarları ise daha sağlam bir yapıda olacaktır. Tercih edeceğiniz modeli seçmek size kalacaktır. En kaliteli naylon fermuarlara sitemiz üzerinden https://www.ecefermuar.com.tr/naylon-fermuarlar linkiyle ulaşabilirsiniz.