Nurlan Ordubadlı Yaşa Azerbaycan Şarkısı 15 Milyon İzlendi

Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı, birçok şarkısıyla hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de sevilerek dinlenen şarkıcılardan biri.

Nurlan Ordubadlı Yaşa Azerbaycan Şarkısı 15 Milyon İzlendi
02 Aralık 2021 Perşembe 17:08 tarihinde eklendi, 3.397 kez okundu.

Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı, birçok şarkısıyla hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de sevilerek dinlenen şarkıcılardan biri. Nahcivan’ın Ordubadlı ilçesinde dünyaya gelen ünlü şarkıcı, müzik kariyerinde ilerleyerek yoğun ilgiyle karşılanan şarkıları piyasaya sürdü. Bunlardan biri olan “Yaşa Azerbaycan”, 15 milyon izlenme başarısı kazandı.
 

2020 yılında yayınlanan şarkı, çeşitli müzik platformlarında dinleyicilerle buluşuyor. Şarkısının elde ettiği başarıdan memnun olduğunu ifade eden Nurlan Ordubadlı, “Birçok şarkım, hayranlarım tarafından beğeniliyor. Elbette bu durum beni çok mutlu ediyor. Çünkü bir şarkıcı, yayınladığı şarkıların geniş bir kitle tarafından sevilmesini ister. Ben de Yaşa Azerbaycan’da bu duygu içerisindeydim. Kendimden emin olsam da yine de ‘Acaba şarkım, dinleyicilerden nasıl bir tepki alacak?’ kaygısını da yaşıyordum. Neyse ki geri dönüşler olumlu oldu.” Sözleriyle Yaşa Azerbaycan şarkısıyla ilgili yorumda bulundu.

 

“Yaşa Azerbaycan Hem Sözleriyle Hem de Müziğiyle Hayranlarımı Tatmin Etti!”
 

Pek çok şarkısıyla müzik dünyasında önemli bir çıkış yakalayan Nurlan Ordubadlı, 2020 yılında yayınladığı Yaşa Azerbaycan’da da aynı başarıyı sürdürüyor. Henüz yakın bir tarihte yayınlanmasına rağmen 15 milyon izlenerek internet dünyasının sallayan şarkısıyla ilgili açıklamalarını sürdüren Ordubadlı “Müzik kariyerime başladığımda, ilk zamanlar ufak adımlar atıyordum. İnsan, ilk başta çekiniyor. Bu çekingenliğimin sebebi, kariyerim için her adımın doğru olmasını istememdi. Ama zamanla kaygımın boş olduğunu anladım. Şarkılar yayınlamaya ve geniş bir kitleye ulaşmaya başladıkça, kariyer hayatımı doğru şekilde yönlendirdiğimin farkına vardım. Yaşa Azerbaycan Türkiye, Azerbaycan, Rusya gibi ülkelerde gündem oldu. Ayrıca Tiktok gibi sosyal medya platformlarında da şarkımın ön plana çıktığını gördüm. Bu beni çok sevindirdi. Geniş bir kitle tarafından sevilerek dinlendiği için şarkımın çok özel bir başarı kazandığını düşünüyorum.” sözleriyle açıklamasını noktaladı.