Onur Air Kıbrıs Sonrasında Avrupa ve Rusya’ya Kanatlanacak

Onur Air firmasının son zamanlarda çok tartışılan gündem başlıklarından olan Ercan/Kıbrıs uçuşlarını bitirme kararı çeşitli avantajları da beraberinde getirdi.

Onur Air Kıbrıs Sonrasında Avrupa ve Rusyaya Kanatlanacak
26 Mayıs 2017 Cuma 12:05 tarihinde eklendi, 9.102 kez okundu.

Onur Air firmasının son zamanlarda çok tartışılan gündem başlıklarından olan Ercan/Kıbrıs uçuşlarını bitirme kararı çeşitli avantajları da beraberinde getirdi. Onur havayolu firmasının Ercan taşımacılığına geçtiğimiz hafta son noktayı koyması ile birlikte tercihini bu firmadan yana kullananlar bu kararın sebebini merak ettiler. Yapılan yorumlar ve yazılanlara göre ise Pegasus, THY ve Atlasglobal firmalarının da bu hatta girerek yüksek rekabet ortamının oluşmasına neden olarak fiyatların düşmesi şeklinde izah yapılmıştı.
 

Onur Air Ercan’a Rağmen 25. Yılında Ataklara Devam Ediyor
 

Geçtiğimiz günlerde 25. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Onur Air, aynı günlerde Ercan seferlerini sonlandırdığını duyurduktan sonra bir sürü konuşmalar olmuştu. Başlıca gündem konularından biride acaba Onur havayolları zarar mı ediyor, kapanacak mı, o yüzden mi seferleri azaltıyor soruları olmuştu. Ardından gelen Rusya ve Avrupa turlarını artırma kararı ile ortaya çıkan tabloda firmanın zarar etmesinin aksine büyüme yönünde bu girişimi yaptığı belli oldu. 1992 yılında 3 uçakla hizmete başlayan kurum, son yıllarda ülkemizin en büyük hava taşımacılık firmalarından birisi haline geldi. 2004 senesinde 2 milyona yaklaşan yolcu taşımasının ardından 2005 senesinde Airbus tarafından Operasyon Mükemmelliği ödülüne layık görülen firma şimdi ise Rusya ve Avrupa turlarına hız veriyor.
 

2017 Ramazan Kampanyaları Kanatlandırıyor
 

Onurair firması, 2017 yılının başlayan Ramazan ayı ile birlikte ortaya çıkardığı kampanya ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu Ramazan kampanyasında yurtiçi 54 TL, yurtdışı ise 49 USD’den başlayan fiyat tarifeleri ile yoğun bir talep ile karşı karşıya kaldı. Ülkemiz de büyük bir manevi atmosferle birlikte karşılanan Ramazan ayı, Müslüman Türk insanların kutsal toprakları ziyaret etme çabalarını da birlikte getiriyor. Son dönemlerde yaz aylarına denk gelen Ramazan, seyahatler içinde çok daha cazip hale geliyor. Kışın soğuk havasından ise yaz aylarının ılık ya da sıcak akşamlarında yolculuk ve ziyaretler daha cazip oluyor.
 

Onur Air 2017 Yaz Kampanyaları
 

Yaz aylarının girmesi ile birlikte insanlar tatil planlarını daha hızlı bir şekilde yapmaya başladılar. Özellikle hafta sonu tatillerinde çokça tercih edilen uçak yolculukları için yapılan aramalar sıklaştı. Havayolu firmaları da daha fazla kampanya düzenlemeye başladılar. 80’li yıllarda bir servet değerinden olan uçak bileti fiyatları artık artan rekabet koşulları ve gelişen imkanlarla birlikte otobüs bileti fiyatlarından bile daha ucuz hale geldi. Onur air ise 2017 yaz tatili kampanyalarında büyük atılımlar yaptı. Yurtiçi ve yurtdışı her yöne uçuşlarda en cazip fiyatları https://ucuzauc.com/onur-air-ucak-bileti adresine giriş yaparak veya 0 (212) 221 1 221 numaralı telefonu arayarak sorgulayabilirsiniz. İnternet dünyasının en ucuz Onurair uçak bileti satan firması olarak bilinen Ucuzauc.com ile Ramazan ve yaz tatili fırsatlarını kaçırmayın.