Panerai Saat

1993 yılında Panerai Saat, özel pazara yönelik ilk saat koleksiyonunu piyasaya sürdü. Luminor Marina ve Mare Nostrum modelleri, Luminor ve Radiomir modellerinden ilham almıştır.

Panerai Saat
26 Mayıs 2022 Perşembe 10:25 tarihinde eklendi, 1.856 kez okundu.

1993 yılında Panerai Saat, özel pazara yönelik ilk saat koleksiyonunu piyasaya sürdü. Luminor Marina ve Mare Nostrum modelleri, Luminor ve Radiomir modellerinden ilham almıştır. Bu yıldan sonra kendini saat tutkunlarına ispat etmeye başardı ve günümüze kadar gelen yolculuğunun temellerini attı. Bugün dünyanın en çok tercih edilen markalarından biri oldu.
 

Panerai Saat Tasarımları

Markanın tarihi, Giovanni Panerai'nin Floransa'da saat mağazasını açtığı 1850'lere kadar uzanıyor. Markanın şu anki kült statüsünü borçlu olduğu adım, 1910 civarında şirket kurucusunun torunu Guido Panerai tarafından atıldı: Donanma ile temasa geçti ve takip eden yıllarda floresan ışıklı malzeme ile patentli cihazlar geliştirdi. İlk kol saati parlak bir kadranı ile 1936'da tasarlandı ve günümüz Radiomir modellerinin tasarım temelini oluşturdu.

En Ünlü Panerai Saat Modelleri

60 yılı aşkın bir süre sonra saat tutkunları, her detayı işlevsel ihtiyaçlardan doğmasına rağmen eski askeri saatlerin tasarımına hayran kalıyor. 47 milimetrelik büyük gövde ve son derece parlak ekranlar, karanlıkta veya su altında mümkün olan en iyi okunabilirliği sağlamakta. Daha fazla Paneria Saat modellerini incelemek için https://www.entropia.club/tr/panerai/ adresini ziyaret edebilirsiniz.