PAYKASA BOZDURMA NASIL YAPILIR

Ön ödemeli kartlardan biride Paykasa kartlar olmaktadır. Paykasa kart ve benzeri sistemlerde bozdurma işlemi bulunmaktadır.

PAYKASA BOZDURMA NASIL YAPILIR
22 Eylül 2016 Perşembe 13:43 tarihinde eklendi, 12.893 kez okundu.

Ön ödemeli kartlardan biride Paykasa kartlar olmaktadır. Paykasa kart ve benzeri sistemlerde bozdurma işlemi bulunmaktadır. Bu sisteme Paykasa Bozdurma sistemi denilmektedir. Oldukça basit ve kolaydır. Bu kartları satan yetkili firmalar bulunmaktadır. Satın aldığınız kartları kullanmaktan vazgeçtiğiniz an itibariyle dilediğiniz zaman geri iade edebilirsiniz. Bu işleme bozdurma denilmektedir. Bunun için yetkili firmaları canlı destek hatları üzerinden aramak gerekir. Yapılan arama ile kartı bozdurmak istediğinizi yetkili kişiye bildirmeniz gerekir. Kart numaranızı ve güvenlik kodunuzu yetkili çalışanla paylaşmanızı takiben sizden hesap bilgileriniz istenir. Bu işlem sonunda en fazla 10 dakika için paranız hesabınıza aktarılır.

Her ön ödemeli kartta olduğu gibi bu kartta da Paykasa Bozdurma en yüksek euro döviz kuru üzerinden yapılmaktadır. Piyasadaki Euro kuru baz alınır ve kart değeri bu kur üzerinden hesaplanarak hesabınıza aktarılır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi ön ödemeli bir kart sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu ve benzeri ön ödemeli kartlar online alışverişlerde kullanılmaktadır. Kartı kullanabilmeniz için Paykasa kart sistemiyle anlaşmalı olan siteleri tercih etmeniz gerekir. Sistemle anlaşmalı binlerce online alışveriş sitesi olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu siteleri yetkili Paykasa kart firmalarından öğrenebilmek mümkündür. Alışveriş yaptığınız online sitenin ödeme aşamasında karşınıza seçenekler çıkacaktır. Size hangi seçenekle ödeme yapmak istiyorsunuz diye sorulacaktır. Bu aşamada tercihinizi Paykasa kart olarak yapmanız gerekir. Bu tercih sonrasında ödemenizi kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Az öncede belirttiğimiz gibi kartın sadece Paykasa Bozdurmaavantajı bulunmamaktadır. Bunun dışında güvenli olması tercih nedenidir. İnsanların en çok tercih sebebi güvenliktir. Kredi kart veya banka hesaplarını kullanmak ve riske atmak istemeyen herkes bu sistemi kullanmakta ve çok daha güvenli alışveriş yapma olanağı yaratmaktadırlar. Güvenilir, ucuz, hızlı paykasa kart https://www.paykasacardal.com tıklayarak satın alabilirsiniz.

 

Not : Link verilecek anahtar kelimeler kalınlaştırılıp link verişmiştir lütfen url olduğu gibi kullanın.