Prima Premium Care 3 Rahatlığı

Bebekler için en doğru ve kaliteli ürünü kullanmak onun sağlığı ve narin cildi açısından olmazsa olmaz bir kuraldır.

Prima Premium Care 3 Rahatlığı
02 Temmuz 2020 Perşembe 10:51 tarihinde eklendi, 1.890 kez okundu.

Bebekler için en doğru ve kaliteli ürünü kullanmak onun sağlığı ve narin cildi açısından olmazsa olmaz bir kuraldır. Bebek ihtiyaçları denildiğinde kuşkusuz akla ilk gelen de bebek bezleridir. Hatta hatta bebek doğmadan bile bebek bezleri eve stok edilmeye başlanır. Doğru bir bebek bezi bebeğin kilosuna göre alınan bezdir. Bir bebek bezi üzerinde 3-6 kg arası gibi ibareler bulunur. 6 kg olan bir bebek için bu bezin yanları onu sıkabilir, canını acıtabilir uygun olan bir üst modeldir. Ve bir bebek bezinde kimyasal hiçbir ürün olmamalıdır. Bebek bezleri yaklaşık 2 ya da 3 yaşına kadar kullanılır. Bebeğin sağlığı için bebek bezleri o hassas vücuda en uygun seçimi yapmalıdır.
 

Prima Premium Care 3 Özellikleri
 

Prima Premium Care 3 tüm pediatristlerin bebeklere önerdiği bir markadır. Son derece yumuşak dokusu ile cildinin en uygun şekilde korunmasını sağlar. Bebeğin cildi öylesine hassas öylesine korumasızdır ki, onun pamuklar içersinde sarıp sarmalanması gerekir ki bu da Prima Premium Care 3 ile mümkün olur. Islaklığı hızlıca emerek bebeğin cildinin hava almasını sağlayacaktır. Aynı zamanda bebeğin altının ne zaman değişeceğini belirten özelliğe sahip olması da ayrı bir kıstastır.
 

Prima Premium Care 3 midi boy bebek bezidir. Bebeğin kilosuna göre bebek bezi temini yapıldığından en uygun seçimler https://www.cosmetica.com.tr/prima/ sitesinden incelenerek rahatlıkla ve güvenle satın alınabilir. Her şey minik bebeklerin gün boyu güzel gülümsemeleri ve sağlıklı hareket etmeleri içindir.