SEO ve Dijital Pazarlama

Dünya genelinde dijitalleşmeye verilen önem artmaya başlamıştır. Dünyanın en yenilikçi SEO firması olarak 618media ülkemizde güvenilir hizmet veriyor. Hizmetlerini çeşitli dijital alanlarda danışmalık ve SEO çalışmaları olarak sunuyor.

SEO ve Dijital Pazarlama
27 Kasım 2019 Çarşamba 19:13 tarihinde eklendi, 5.094 kez okundu.

Dünya genelinde dijitalleşmeye verilen önem artmaya başlamıştır. Dünyanın en yenilikçi SEO firması olarak 618media ülkemizde güvenilir hizmet veriyor. Hizmetlerini çeşitli dijital alanlarda danışmalık ve SEO çalışmaları olarak sunuyor.
 

618media.com web sitesi üzerinden kendilerine ulaşan tüm müşterilerine, hizmetleri ve türleri konusunda bilgilendirme yapıyor. Bilgilendirme dışında, müşterilerinin taleplerini kabul ederek, istedikleri hizmetleri sunmaya çalışıyorlar.
 

Günümüzün en popüler hizmetlerinden olan SEO analiz çalışmalarının profesyonel olarak yapmaya ve üzerinde çalıştıkları web sitelerinin etkinliklerini artırmaya çalışıyorlar. SEO ve danışmanlık hizmetleri ile firmaların markalaşarak sektörlerinde lider konuma gelmelerine katkı sağlıyorlar.
 

Site İçeriği
 

618media web sitesi üzerinden vermiş olduğu hizmetleri, farklı kategorilerde sunmaktadır. Siteye ulaşanlar, hangi tür hizmetleri alabileceklerini, hizmet içeriklerini sitede görebiliyor. Türkiye’nin en etkili SEO analiz sitesi olarak, site içeriğini şu başlıklar ile oluşturduğu görülüyor.
 

  • Seo
  • Dijital Pazarlama
  • E-Ticaret
  • Web Tasarımı
  • Sosyal Medya
  • Yazılım Hizmetleri
  • Hizmetler
  • İletişim

 

Hizmet talebinde bulunacak olan müşterileri, bu başlıklardan firmaya ulaşabiliyor ve hizmet talepleri için başvuru formlarını site üzerinden doldurarak firmaya ulaştırabiliyorlar. Site içeriğinde, her konuda daha fazla bilgiye yer vermeye çalışarak, müşterilerinin doğru yönlendirilmesini sağlıyorlar.
 

SEO
 

SEO, arama motoru optimizasyonu işlemeleri demektir. Kullanılan web sitesinin arama motorlarında, daha etkin kullanılması, daha fazla erişim yapılması için SEO analizlerinin yapılması önemlidir. 618media ajansı, SEO analizleri çalışmalarında, sitelerin geliştirilebilmesi için site içi analizleri, site dışı analizleri ve anahtar kelime analizlerini ayrı ayrı yapıyorlar. Deneyimli ve profesyonel ekipleri ile yaptıkları SEO çalışmaları sonucunda, web sitelerinin arama motorlarında yapılan aramalarda ilk sırada görünmesini sağlıyorlar. Web sitesi arama motorlarındaki yerini sağlamlaştırdığında, firmanın tanınırlığını artırıyor ve markalaşma sağlandığı için ürün pazarlama işlemlerini kolaylaştırıyor. Müşteri ürün aramak için arama motorlarında arama yaptığında, karşısına çıkacak olan ilk siteye giriş yapacaktır. Burada SEO önemi ortaya çıkmaktadır.
 

SEO İle Markalaşma
 

Firmalar, hizmetlerini daha rahat duyurabilmek için web sitelerini kullanmaya başlamıştır. Web siteleri sayesinde markalaşma, pazarlama işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için SEO çalışmalarının yapılması gerekiyor. 618media SEO çalışmaları desteği veren bir firma olarak, firmaların markalaşmalarını hızlandırabilmek için SEO çalışmaları yapıyor.
 

SEO çalışmaları sonunda, web sitelerinin içerikleri düzenlenmekte, görsellik olarak çekicilik oluşturulmakta ve erişim hızı artırılmaktadır. Arama motorlarındaki yerini de üst sıralara taşıdıklarında daha fazla müşterinin ziyaret etmesi sağlanıyor.

 

Bu SEO ile markalaşmanın daha kolay olacağını göstermektedir. 618media tüm hizmetlerini profesyonel olarak sunmaya çalışan, firmaların sektör yapılarına göre SEO çalışmaları geliştiren bir firma olarak kendisini tanıtmaktadır. Bir web sitesinin ziyaretçi sayısı ne kadar artarsa, o sitede yer alan ürünlerin markaları daha fazla tanınır olacaktır. Bu firmalar için kurumsallaşma, düşük maliyetle reklam yaparak, markalaşmasını sağlayacaktır.
 

Müşteriye Ulaşma
 

Firmalar, dijital dünyanın avantajlarından faydalanarak, müşterilerine daha kolay ulaşmaya çalışmaktadır. Bunun için dijital pazarlama yöntemlerini kullanırlar. Ülkemizde dijital hizmet danışmanlıkları 618media tarafından en güvenilir şekilde sunuluyor. Web tasarımı, e-ticaret çözümleri ile firmaların hedef kitlelerine erişimi kolaylaştırıyorlar. Dijital platformlar kullanılarak pazarlama yapılması, hem daha fazla müşteriye ulaşmayı, hem de pazarlama oranlarının artırılmasını sağlamaktadır. Verdikleri danışmanlık hizmetleri ile firmaların doğru yönlendirilmesini, tüm dijital sistemlerin en etkili bir şekilde kullanılmasını sağlıyorlar.
 

Reklam Hizmetleri
 

Firmalar için reklam hizmetleri en zor ve maliyetli işlemler arasında yer almaktadır. Ancak dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok işlemin maliyetleri düşmeye başlamıştır. 618medya ajansı, firmalara sosyal medya hesapları reklamları hizmetlerini kullanmalarını sağlıyor. Instagram reklamları, Facebook reklamları, Youtube reklamları gibi hizmetlerde, içerik oluşturma, hesap yönetimi gibi hizmetleri veriyorlar. Sosyal medya hesaplarında ürünlere ait görseller ve bazı metin içerikleri oluşturularak reklam paylaşımları yapılmaktadır. Sosyal medya hesapları doğru yönetildiğinde, reklamlar amacına ulaşacaktır. 618medya sosyal medya reklamlarının doğru yönetilebilmesi için danışmanlık hizmeti vererek, firmaların bilinirliğini artırmakta ve müşterilerin hangi ürünü nerede bulabileceklerini göstermektedir.
 

Danışmanlık Hizmetleri
 

Kurumsallaşma amacıyla kullanılan web sitelerinin ve sosyal medya hesaplarının yönetilebilmesi, sektörde etkinliği artırabilmek için danışmanlık hizmetleri alınmaktadır. 618medya en iyi sosyal medya danışmanlık ajansı olarak, sektör ayrımı yapmaksınız tüm firmalara hizmetlerini ulaştırıyorlar. En etkili iletişim yöntemlerinden birisi olarak sosyal medya hesapları kullanılmaya başlanmıştır. Bir firma, yeni bir ürün ya da hizmeti piyasaya sürmeden önce sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yaparak hedef kitlelere duyurmaya çalışır. Bu paylaşımların doğru ve uygun içeriklerle yapılması, profesyonellik istemektedir. Bu aşamada 618medya devreye girerek sosyal medya danışmalık hizmetleri ile firmaların hedeflerine ulaşmalarını sağlıyorlar.
 

Web Tasarım Talepleri
 

Yeni kurulan her firma ya da farklı alanda iş yapmak isteyen kişiler bir web sitesine ihtiyaç duyarlar. Çünkü kendilerini tanıtmaya ve çalışmaları hakkında bilgi vermeye ihtiyaçları vardır. 618medya SEO ve danışmanlık ajansı web tasarım hizmetleri ile web sitesi ihtiyacı olan tüm kişi ve kurumlara hizmet veriyor. Sıfırdan web sitesi tasarımı uzun zaman alacak ve maliyeti yüksek olacaktır. 618medya, tüm sektörler için önceden yapmış olduğu web tasarımlarını talep eden firmalar için kısa sürede düzenleyerek, firma domain, hosting bilgileri ile yayını hazır hale getiriyor. Hazırlamış oldukları tüm web tasarımları geliştirilebilmekte ve SEO uyumlu olmaktadır. Sektörlere göre müşterilerin nelere dikkat ettiklerini önceden analiz ediyor, site tasarımında bu analizleri uyguluyorlar.
 

Web Sitesi İçerik Yönetimi
 

Müşteriler, firmalara ait web sitelerini ziyaret ettiklerinde, aradıkları ürün ya da bilgiye kısa sürede ulaşmak isterler. Bu site içerik yönetimi ile ilgilidir. Firma web sitesi içeriklerini oluştururken, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak oluşturmalı, ürünler hakkında kısa açıklayıcı bilgilere yer vermelidir. Uzun ve karmaşık bilgiler müşterinin siteyi ziyaret etmekten vazgeçmesine neden olacaktır. 618medya SEO ajansı olarak, bir web sitesinin içeriğinin nasıl olması gerektiği ve içerik yönetimi konusunda firmalara destek hizmeti veriyorlar.
 

Sanal Pazarlama
 

İnternet bir sanal erişim ağıdır ve insanlar günlerinin büyük bir bölümünü bu alanda geçirirler. Firmalar, ürün pazarlama için internet sitelerini kullanmaya başlamıştır. 618medya ajansı, e-ticaret çözümleri hizmetleri ile firmaların internet üzerinden ürün pazarlamalarını kolaylaştırıyor. Web tasarımı ve e-ticaret çözümleri hizmetlerini talep eden müşterilerine, en iyi çalışmaları yaparak kısa sürede teslim ediyorlar.
 

Hedef Kitleye Ulaşma
 

Ürün pazarlama yapan kişiler ve firmalar, hedef kitlelerine ulaşmakta zorlanmak istemezler. Bunun için internet platformlarını aktif olarak kullanmayı tercih ederler. Ürün pazarlama işleri için e-ticaret sitesi sahibi olmak ya da sosyal medya hesaplarını kullanmak isterler. 618medya ajansı, pazarlama işlemlerinde hedef kitleye ulaşmayı kolaylaştırmak için danışmanlık hizmetleri vererek, doğru reklam yapma ve pazarlama ilkelerinin kullanılmasını sağlıyor. Hedef kitlesine ulaşanlar ürün pazarlama işlemlerini daha kolay yapabilecektir.
 

Google Hizmetleri
 

İnternet denildiğinde ülkemizde insanların aklına ilk olarak Google arama motoru gelir. Tüm aramalarını bu arama motoru üzerinden yaparlar. 618medya SEO ajans firması, Google reklamlarıhizmetleri ile firmaların ürün ve hizmet reklamlarının Google aracılığı ile yapılmasını sağlamaktadır. Verilen dijital reklam hizmetleri ile Google ads sayesinde reklam içeriklerinin belirlenen çok sayıdaki internet sitesinde görünmesini sağlarlar.