Seo’da Kullanılan Toollar Nelerdir?

SEO araçları, sizi sıkıcı anahtar kelime araştırmalarından ve veri analizlerinden kurtarır. Bu araçlar sayesinde neyin işe yaradığını ve yapılması gereken stratejinin hangi bölümlerinin bazı değişikliklerden yararlanması gerektiğini inceleyebilirsiniz.

Seoda Kullanılan Toollar Nelerdir?
10 Kasım 2021 Çarşamba 14:30 tarihinde eklendi, 3.364 kez okundu.

SEO araçları, sizi sıkıcı anahtar kelime araştırmalarından ve veri analizlerinden kurtarır. Bu araçlar sayesinde neyin işe yaradığını ve yapılması gereken stratejinin hangi bölümlerinin bazı değişikliklerden yararlanması gerektiğini inceleyebilirsiniz. En iyi SEO araçları, rakiplere oranla nasıl bir yolda olduğunuzu ve sizin için en büyük fırsatların nerede olduğu hakkında da gerekli raporlamaları sağlar.

 

Birden fazla web sitesi yönetiyorsanız, SEO araçları her sitenin performansını anında değerlendirmeniz konusunda size yardımcı olabilir. Birden fazla web sitesine sahip olan birçok girişimci, elektronik tablolara verileri koyar ve bunları manuel olarak analiz edebilir. Ancak bu durum zamanla raporların yanlış yapılması riskini arttırır. Neyse ki, saatlerinizi harcamak yerine, doğru raporlamalar için SEO yazılımını kullanabilirsiniz.

 

1- Ahrefs: SEO Anahtar Kelime Aracı

 

Ahrefs, çevrimiçi olarak en çok önerilen SEO araçlarından biridir. Arama motorlarında daha iyi sıralanmak için web sitenizin hangi bölümlerinin iyileştirilmeye ihtiyacı olduğunu vurgular.

 

2- Semrush: Pazarlama SEO Araçları

 

Semrush gibi pazarlama SEO araçları, sıralamanızın kolay bir şekilde değerlendirilmesine ve rakip sitelerin performanslarını takip etmenize yardımcı olan araçlardan biridir. Semrush’ı doğru şekilde kullanarak dijital pazarlama alanında önemli bir avantaj elde edebilirsiniz.

 

3- Kwfinder: SEO Anahtar Kelime Aracı

 

Kwfinder gibi SEO anahtar kelime aracı, daha düşük rekabet düzeyine sahip olan uzun kuyruklu anahtar kelimeler bulmanıza yardımcı olur. Uzmanlar bu aracı en iyi anahtar kelimeyi bulabilmek için kullanır.

 

4- Moz Analytics

 

En iyi SEO araçlarından biri olan Moz Analytics, uzman kişilerin öncelikli tercihleri arasında yerini alır. Bu araç sayesinde; web sitelerinin organik arama trafikleri, sayfa performansları ve anahtar kelime sıralaması gibi işlemler yapılabilir.

 

Reklam hedeflerinizi belirlemek ve seo fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek için https://www.edvido.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.