Şık Bir Kombini Tamamlayan Parça: Takı

Şık bir kombin sadece elbise ve ayakkabıdan oluşmaz. Özellik ile bir takı ile kombininizi tamamlayabilir ya da daha ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Takılar çok çeşitlidir. Küpeden kolyeye kadar çok zengin bir dünyadır.

Şık Bir Kombini Tamamlayan Parça: Takı
28 Mart 2020 Cumartesi 16:30 tarihinde eklendi, 1.753 kez okundu.

Şık bir kombin sadece elbise ve ayakkabıdan oluşmaz. Özellik ile bir takı ile kombininizi tamamlayabilir ya da daha ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Takılar çok çeşitlidir. Küpeden kolyeye kadar çok zengin bir dünyadır.
 

Takı markaları dendiği zaman akla ilk gelenler Fossil, Tommy Hilfiger, Skagen ve Diesel sayılabilir. Çok sayıda da marka bulunmaktadır. Her bir koleksiyonda eşsiz ve birbirinden güzel parçalardan oluşmaktadır.
 

Tasarım sınırsız bir dünyadır. Bu da takıların tasarımında çok net bir şekilde görülmektedir. Bilekliklerde hem düz hem de farklı formlarda olabilmektedir. Kalp, anahtar, ince zincirler, pırlantalar gibi çeşitli ayrıntıla ile daha hoş görünmektedir. Hem erkek hem de kadın için aradığınız bilekliği çok kolay bir şekilde seçebilirsiniz.
 

Takı Kombinleri Önerileri
 

Takıkombinleri dendiği zaman kolye ve küpe ikilisi daha çok tercih edilmektedir. Kolyede ise gümüş, bakır, gold olmak üzere çok fazla renk seçeneği bulunmaktadır. Bunun yanına geometrik formların eklenmesi ile de farklı bir hava kazanmaktadır. Günlük hayatınızdan özel bir davete gidilmesine kadar her yerde kullanabileceğiniz kolye tasarımları vardır.
 

Kolyelerin yanı sıra küpelerde çok iddialıdır. Küçük küpelerden halka küpelere kadar çok fazla tasarım bulunmaktadır. Swaroski taşlarından kalpli küpelere kadar her biri çok şık durmaktadır. Kolye ve küpeyi çok rahat bir şekilde kombin yaparak takabilirsiniz ve stilinizi yansıtabilirsiniz. Yeni model takımları https://www.saatvesaat.com.tr/taki sayfasında bulabilirsiniz.