Silkroad Online Şimdi Türkiye’de!

Dünyaca ünlüne MMORGP oyunu Silkroad Online’ın Türkiye lisans haklarını Gamegami Bilişim A.Ş tarafından satın alındı.

Silkroad Online Şimdi Türkiyede!
06 Ağustos 2020 Perşembe 16:02 tarihinde eklendi, 3.644 kez okundu.

Dünyaca ünlüne MMORGP oyunu Silkroad Online’ın Türkiye lisans haklarını Gamegami Bilişim A.Ş tarafından satın alındı. Türkiye’de severek oynanmakta olan Silkroad Online oyununda Türk oyunculara hitap edecek birçok yenilik ve düzenleme de yapmaya hazırlanıyorlar. Ücretsiz olarak sevilerek oynanan oyun, dünya çapında olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi uyandırdı!
 

Dünyanın En Çok Oynanan Oyunlarından Birisi Artık Türkiye’de!
 

Silkroad Online oyunun Türkiye lisans haklarını Joymax Co Ltd’den satın alan Gamegami Bilişim şirketi, efsane oyunu Türkiye’deki oyun severlerle buluşturdu.  MMORPG oyun kategorisinde dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Silkroad Online çok kısa bir süre sonra Türk oyunculara merhaba demeye hazırlanıyor. 
 

Yapılan bu anlaşmadan sonra, GameGami CEO’su "Mehmet Zeyd KAZANCI" yaptığı açıklamayla, "Uzun zamandır takip ettiğimiz, analizini çok iyi yaptığımız ve oyuncunun beklentilerinin tamamını iyi bildiğimiz, çok büyük bir hayran kitlesi olan "Silkroad Online" oyununun Türkiye yayın haklarını şirket bünyemize katmaktan mutlu ve gururluyuz. İlk defa bir Türk oyun firmasının "Silkroad Online" oyununun yayıncılığını yapacağından dolayı ise ayrı bir heyecan duymaktayız. Özellikle Joymax Co Ltd. CEO'su Lee Gil-hyung'e ve başından beri bizlere bu oyunun Türkiye'de GameGami tarafından yayınlanması için yardımlarını esirgemeyen Joymax Ekibine çok teşekkür ediyorum.
 

Silkroad Online oyuncularının büyük bir beklenti içinde olduğunun farkındayız ve bu bağlamda Türkiye sunucularında oyuncuların taleplerine ve gözlemlerimize göre bir dizi düzenleme hazırlamaktayız.
 

Yaptığımız analizlerde Silkroad Online oyununun özellikle Türkiye'de tek bir çatı altında ve yasal olarak faaliyet gösterecek sunucularda oynatılacak olmasının, oyuna olan güveni ve heyecanı eskisinden çok daha fazla arttıracağını düşünüyoruz. Ülkece ve dünyaca geçirdiğimiz bu zor günlerde, siz oyun severleri bir nebze de olsa heyecanlandırabildiysek ne mutlu bize. Açılacak sunucularımızı Silkroad severlerin beğeneceği ve uzun yıllar severek oynayacakları, oynarken özellikle eski Silkroad Online günlerini hatırlayacakları şekilde tasarlıyoruz. Anlaşmanın ilk duyurusunu sosyal medya hesaplarımızda yapmamızdan itibaren, inanılmaz derecede bir talep ve ilgiyle karşılaştık. Mesajların hepsine cevap veremesek de tarafımıza iletilen tüm önerilerle ekibimizin tek tek ilgilendiğinden emin olabilirsiniz. Bu süre zarfında tarafımıza iletilen belli başlı sorulara cevap vererek oluşabilecek soru işaretlerinin önüne geçmek istiyoruz.” Şeklinde demeç verdi. 

 

Türk oyuncularının hayallerini süsleyen Resmi Türkiye sunucuları Eylül ayının ilk haftasında kapalı betaya başlaması planlanmaktadır. Kapalı betanın tamamlanmasının ardından Ekim ayı ortalarında ise resmi açılış ile birlikte hikaye başlangıç yapacaktır. 
 

Türkiye sunucuları için Gamegami ekibi tarafından hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken 2020’nin 3. çeyreğine yerli sunucular oyuncular ile buluşacak. 

Resmi Site : http://silkroad.gamegami.com/