Sipariş ve Ürün Entegrasyonu

Siparişleriniz hakkında bilgi almak ve ürünlerinizin entegrasyonunu sağlamak için özel olarak güvenli Sentos.com.tr adresi üzerinden sisteme dair bilgi alabilirsiniz.

Sipariş ve Ürün Entegrasyonu
01 Ocak 2020 Çarşamba 20:13 tarihinde eklendi, 1.193 kez okundu.

Siparişleriniz hakkında bilgi almak ve ürünlerinizin entegrasyonunu sağlamak için özel olarak güvenli Sentos.com.tr adresi üzerinden sisteme dair bilgi alabilirsiniz.
 

Firma bilgileriniz ve gerekli olan diğer bilgileri sisteme girdikten sonra, müşteri hizmetleri ekibinin sizinle iletişime geçmesini bekleyebilirsiniz.
 

Siparişlerin verilmesiyle ilgili faaliyetler, ürün fiyatları, toplu fatura kesimi, kargo bilgilerinin oluşturulması gibi durumlar da doğrudan trendyol entegrasyonu gibi pek çok kurumun entegrasyon talebine uygun şekilde gerçekleştiriliyor.
 

Trendyol Satış ve Ürün Entegrasyonu
 

Günümüzde Sentos güvencesiyle yüzlerce firma, tüm müşterilerinin kısa süre içerisinde siparişlerinin gönderilmesini, uyumlu ürünlere ulaşmasını, bundle ürün gönderim olanaklarından yararlanmasını sağlayan sistemi kullanıyor.
 

Aynı zamanda farklı satış noktalarından gönderimlerin güvenli, hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla çok büyük bir kitleye bu sayede özel olarak tüm ürünlerinin satış durumlarını inceleme fırsatı sağlanıyor.
 

Eğer stok durumunuz belirli bir seviyenin altındaysa, sürekli olarak sizin düzenleme yapmanız gerekmeksizin doğrudan otomatik olarak stoklarınız güncelleniyor.
 

Trendyol markasının binlerce ürün için aralıksız bir şekilde satışlarına devam ediyor olması nedeniyle özel olarak farklı mağazalar üzerinden yapılan gönderim ve varyantlı eşleştirme ile yükleme faaliyetleri Sentos sayesinde kısa süre içerisinde sonuçlanabiliyor.
 

Hepsiburada Entegrasyon Sipariş Yönetimi
 

Hepsiburada entegrasyon firmas ısayesinde siz de elektronik fatura oluşturabilir ve bu faturaların entegrasyonunu sistem sayesinde kısa süre içerisinde inceleyebilir, eski faturalara hızlıca ulaşabilirsiniz.
 

Topluca yüzlerce müşterinizin siparişi için de fatura yazdırabilir, kargo gönderimiyle ilgili faaliyetler açısından adres veya diğer bilgilerde sorun yaşanmamasını sağlayabilirsiniz.
 

Bu tarz işlemlerin tek tek ve manüel olarak yapılması, geçmişte çok büyük hatalara ve sorunlara sebep oluyordu.
 

Hangi türde ürünlerin satışa sunulmuş olması fark etmeksizin, sistemde düzenli olarak satış değerleriyle ilgili incelemelerde bulunabilir ve her bir ürüne tek tek girip düzenleme yapmak yerine paneli kullanabilirsiniz.