Son 10 Yılın En İyi Aksiyon Filmleri

Hızlı arabalar, seri katiller, birbirinden korkutucu silahlar ve muhteşem dövüş sahneleri; bunlar aksiyon filmlerinin olmazsa olmazlarıdır!

Son 10 Yılın En İyi Aksiyon Filmleri
28 Temmuz 2020 Salı 22:08 tarihinde eklendi, 1.187 kez okundu.

Daha listemize başlamadan aksiyon dolu filmler izlemeyi seven insanların heyecanlanacağı bir liste olacağını garanti edebilirim. Ben çok fazla mantık olmasını beklemem güzel bir konu ve baştan aşağı aksiyon dolu sahneler olsun diyen insanlar için bulunmaz bir liste. Hızlı arabalar, seri katiller, birbirinden korkutucu silahlar ve muhteşem dövüş sahneleri; bunlar aksiyon filmlerinin olmazsa olmazlarıdır. Full HD kalitede aksiyon türünde film izle bunun için çok uzatmadan listemize geçiş yapalım.
 

Polar 2019
 

Listemize bir suikastçı filmi ile başlıyoruz. Yaşı oldukça ilerlemiş ve artık emekli olmak isteyen bir suikastçıyı izliyoruz. Duncan Vizla ne kadar emekli olmak istese de geçmişin günahları onun peşini bırakmayacaktır. Şirketin en iyi suikastçısı olarak şirket onun böyle kolayca emekli olmasını istemeyecek ve onu ortadan kaldırmaya çalışacaklardır. Peki yılların tecrübesi onu yarı yolda bırakacak mı hep birlikte göreceğiz.
 

Alita Battle Angel - Alita Savaş Meleği 2019
 

Oldukça güzel bir konusu olan bir film ile karşı karşıyayız. Bu filmi izlerken zamanın bile nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Gelecekte geçen filmde Alita adında bir cyborg kendini bir çöplükte bulur. Onu oradan bir doktor çıkarır ve tamir eder. Geçmişi ile alakalı hiç bir şey hatırlamayan Alita hafızasının yerine gelmesi için çabalayacaktır. Ama bu çaba ona ve sevdiklerine kötülükten başka bir şey getirmeyecektir. Robotların dövüş sahneleri sizi adeta mest edecek.
 

Upgrade 2018
 

Karısını bir kazada kaybeden bir adam karısının intikamını almak için kendisine süper güçler kazandıracak bir implantın yerleştirilmesini kabul eder. Ameliyat sonrasında zaman geçtikçe aslında çok büyük bir planın parçası olduğunu fark edecektir.
 

Mission: Impossible – Fallout 2018
 

Bu listede Mission Impossible olmazsa olmayacak filmlerden. Bu seriyi izlemek ayrı bir zevk. Ethan Hunt rolündeki Tom Cruise ile baştan sonra aksiyondan oluşan bir film izleyebilirsiniz.
 

Hızlı ve ÖFkeli Hobbs and Shaw 2019
 

Hızlı ve öfkeli serisi eski sokak yarışları konusundan oldukça uzaklaşmış olsada aksiyon filmi izlemek istiyorsanız tamamen doğru adrestesiniz. 8 filmden oluşan hızlı ve öfkeli serisine yan film olarak çıkan Hobbs and Shaw, Dwayne Johnson ve Jason Statham ile dibine kadar dövüş sahneleri izlemenizi sağlıyor.
 

Rambo 5: Last Blood 2019
 

Yılların eskitemediği Slyveste Stallon ve onun rambo serisi son filmi ile karşınızda. Artık oldukça yaşlanan Rambo tecrübesi ile adeta tüm dünyaya taş çıkartıyor. Keyifli bir şekilde film izle.
 

John Wick Serisi
 

Diğer filmlerin aksine son 10 yılların en iyi aksiyon filmleri listemize serinin tüm filmlerini alabiliyoruz. Çünkü John Wick serisi oldukça yeni, 2014 yılında başlayan bu seri bu kadar kısa zamanda en iyi aksiyon filmleri arasına girmiş durumda. Köpeği ve arabası için yüzlerce can alan bir seri katil olan John Wick yeri geldiğinde çok merhametli yeri geldiğinde ise adeta gözü kan dışında başka bir şey görmeyen bir suikastçıya dönüşüyor. İlk filmi izlemeye başladıktan sonra kendinizi 3.filmin sonunda bulacaksınız.
 

The Raid - Baskın 2011
 

Listemizdeki en eski film olan The Raid açıkçası gerçek bir aksiyon filmi. Filmin başından sonuna kadar sürekli aksiyonla devam eden film tüm aksiyon açlığınızı tek başına doyurabilecek kalitede.