Sultanwar Yeni Yıla Özel Etkinlikler

Sultanwar, 2020 yılının son gününden yeni yılın 4. gününe kadar sürecek olan karantina kapsamında Diriliş serveri üzerinde binlerce oyuncusunu etkinliğe boğacağının duyurusunu yaptı.

Sultanwar Yeni Yıla Özel Etkinlikler
15 Aralık 2020 Salı 19:08 tarihinde eklendi, 3.012 kez okundu.

Sultanwar, 2020 yılının son gününden yeni yılın 4. gününe kadar sürecek olan karantina kapsamında Diriliş serveri üzerinde binlerce oyuncusunu etkinliğe boğacağının duyurusunu pvp kenti tanıtım sitesi üzerinden yaptı. Pvp kenti, knight online pvp serverler bölümünde ilk sırada yer alan sultanwar, başlangıç seviyesi 1 level olan ve 83. Seviyeye kadar devam eden light farm bir server türündedir. Bu oyuna bugün başlayıp yıl başına kadar karakterinizi geliştirebilir ve yeni yılda karantina süresi içerisinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ortalama 4 bin online oyuncuya ev sahipliği yapan bu knight online pvp server, oyuncunun en yoğun olduğu saatlerde 6 bin online sayısına kadar çıkabilmektedir. Şüphesiz bu kadar online oyuncuyu yakalamasında ekibin yaklaşık 10 yıllık tecrübesi yer almaktadır. Başarılı bir deneyim sunan bu oyunun da oyunculara ulaşması pvp kenti aracılığıyla olmuştur.
 

Diğer Knight Online Pvp Server Tanıtımları
 

Ko cuce tanıtım sitelerinde de bu oyunun genellikle oyuncular tarafından çok sevildiği geri bildirimlere göz atıldığında belli olmaktadır. Oyuncularını bu denli önemseyen pvp serverler günümüzde çok nadir bulunmaktadır. Sultanwar gibi diğer kaliteli oyunlara göz atmak için pvp-kenti.com üzerinde knight online pvp bölümüne bakabilirsiniz. Buradaki oyunlar genellikle editörler tarafından iyiden daha kötüye göre sıralanmaktadır. Editörler bu sıralamayı yaparken oyunun yaşı, online sayısı, oyun özellikleri, oyun türünün oyuncular tarafından istenme durumu, sitede bulunan ve oyuncunun ihtiyacı olan fonksiyonlar gibi kriterleri kullanmaktadır. Bu kriterlere 10 üzerinden puan vererek ortalama puan ile sıralama oluşturulmaktadır.
 

Diğer Pvp Serverler
 

Knight online dışında bir oynuyorsanız ve bu oyunların private server tanıtımlarına ulaşmak istiyorsanız, pvp kenti server tanıtım sitesinin Silkroad online ve Metin2 pvp serverler bölümüne de göz atabilirsiniz. Burada da ücretsiz olarak server tanıtımına imkan veren bu ekip, yine bünyesinde yer alan Metin2 alanında tecrübeli kişilerce karşınıza en iyi serverleri çıkarmaya gayret ediyor. Günümüzde oyuncular yeni açılan ve çabucak kapanan serverlerden bir hayli bıktığından dolayı kaliteli bir oyun bulmak için pvp kenti gibi iyi editör ve moderatörlere sahip tanıtım sitelerini tercih ediyor.