Superbox Nedir?

Superbox, şu sıralar gündemde olan gerek pratikliğiyle, gerekse 4.5Ghızıyla bizlere sunulmaktadır. Superbox, içinde taşıdığı sim kart sayesinde en yakın Turkcell baz istasyonuna bağlanıp size özgür ve hızlı internet erişimisağlıyor.

Superbox Nedir?
04 Ağustos 2020 Salı 17:01 tarihinde eklendi, 3.185 kez okundu.

Superbox, şu sıralar gündemde olan gerek pratikliğiyle, gerekse 4.5Ghızıyla bizlere sunulmaktadır. Superbox, içinde taşıdığı sim kart sayesinde en yakın Turkcell baz istasyonuna bağlanıp size özgür ve hızlı internet erişimisağlıyor.
 

Superbox adı gibi süper bir internet olduğunu birçok özelliğiyle bizlere göstermektedir. Bu yaz aylarında yazlığınızda kullanabileceğiniz bir internet istemez misiniz? İster yalnız yaşayın ister ailenizle. İster merkeze uzak olun ister yakın.
 

Superbox’la dilediğiniz her şeyi gerçekleştirebilmek sizin elinizde. Ve bu sayede artık hem evinizde hem de yazlık interneti olarak kullanabileceğiniz bir internetiniz olacak. Herhangi bir otele tatil için gittiğinizde yavaş internet canınızı sıkmayacak. Ev ortamında da aynı şekilde. Superbox’la duraksama olmadan, çözünürlüğü yüksek bir şekilde film ve dizi izlemek artık hayal değil.

 

Superbox'ın Faydaları Nelerdir?
 

Her nerede olursanız olun superbox’ ı bulunduğunuz ortamdaki herhangi bir prize takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek bir priz yeterli. İster evde ister işte kullanabilirsiniz. Hatta bir kafede ya da bir seyahat de kullanabilirsiniz. En sevilen yanlarından biri de Taşınabilir internet olmasıdır. Ayrıca başta söylediğimiz gibi 4.5G internet hızını size sunuyor. Hiç duraksama olmadan, beklemeden internet’ e girip istediğiniz bilgiye ulaşmak mümkün. Bunun yanı sıra eviniz şehir merkezine uzaksa hızıyla ve çekim gücüyle Turkcell superbox farkını ortaya koyuyor. İster yazlıkta kullanın ister evinizde. Düşünmeden sahip olmanız gereken cihazlardan bir tanesi.
 

Hızı hakkında söyleyebileceklerimiz sığ cümlelerden ibaret değil. Bu deneyimi yaşadığınızda fark edeceksiniz ki, ev ortamında dizinizi izleyebilmek için, diğer telefonların wifi erişimlerini kesmek zorunda kalmayacaksınız. Hız çok önemli özellikle superbox için. Ve Turkcell superbox bize gerek hız konusunda gerek şık tasarımıyla güven veriyor.
 

Özellikle tasarımı oldukça dikkat çeken türden. Taşınabilir internet fakat ağırlığını merak edenler için kuş gibi hafif bir cihaz. İşte bu yüzden biz yazlık internet de diyoruz. Yollarda çantanıza ağırlık yapmayacak bir ürün olduğuna biz hem fikiriz. Gördüğünüzde bize inanacaksınız.
 

Peki, internetinizin çekip çekmediğini nasıl anlayacaksınız? Normal bir modem almış gibi düşünün. Superbox’ın üzerindeki sembollerin yanındaki ışıklar devreye girdiğinde anlayabilirsiniz. Çekmeme gibi bir sorun kesinlikle olmayacaktır. Çünkü Turkcell superboxsizi asla yarı yolda bırakmaz.

 

 

 

Turkcell Superbox’ın Kampanyaları Nelerdir?
 

Turkcell Superbox kampanyalarını geçmeden olmaz. Turkcell ayda 129,90 TL’lik bir ödeme ile size kolaylık sağlıyor. Üstelik ilk aya özel 500 GB ek veriyor. Bunun yanı sıra superbox paketlerine gelecek olursak;
 

-150 GB’ı 159TL

-200 GB’I 199TL

-10 Mbps’ ye kadar olan limitsiz internet 199TL

-20 Mbps’ ye kadar olan limitsiz internet 299TL

Bu fırsat paketlerinden herhangi birini değerlendirebilirsiniz. Eğer size hangisi uygunsa en yakın Turkcell şubesinden veya web sitesinden temin edebilirsiniz.
 

Aklınıza superbox düşüncesi girmişse Turkcell’le en hızlı şekilde superbox’a sahip olabilirsiniz.
 

Superbox Başvurusu Nasıl Yapılır?
 

Gelelim superbox başvurusuna bunun için yapmanız gereken en önemli şey öncelikle bir superbox cihazına sahip olmanız gerekmektedir. Sonrasında İstanbul Erenköy’de bulunan Superonline şubesinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
 

Ama eğer benim fazla vaktim yok diyenlerdenseniz, Turkcell web sitesinden veya 0850 396 1923 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bu süreçte adres ve ikamet bilgileriniz talep edilecektir. Bu bilgiler teyit edildikten sonra randevu almanız, uygunluk durumunun belirlenmesi ile gerekli sözleşmelerle birlikte teslim edilecektir. Ve sizde bu cihaza sahip olacaksınız.

 

 

Superbox Altyapı Uygulaması Nasıl Yapılır?

 

Superbox’ı almadan önce, İstanbul Erenköy’de bulunan Superonline şubesinden ya da web sitemizden bilgileriniz dahilinde sorgulatabilirsiniz. Ya da yukarıda vermiş olduğumuz 0850 396 1923 numaralı telefon numarasından işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirirken bilgileriniz daima güvence altında olacaktır.


Aslında suçu bilgisayarımızda veya telefonumuzda aramamalıyız. Çünkü superbox’a bağlanılan her cihaz farkını ortaya koymakta. Şu anda sadece beyaz rengi mevcut. Bu bilgiyi de vermeden geçmeyelim. Sadece şezlongda bunları düşünmekle kalmayın. Yazlık internetiniz de daima cebinizde bulunsun.

Kalabalık bir ailede internetinizin yavaşladığını görüyorsunuzdur. Ama superbox imdadınıza yetişecektir. Kaybeden siz olmayacaksınız superbox kullanmayanlar olacaktır kesinlikle. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Şuna değinmeden de olmaz birçok markanın superbox’ı bulunmakta fakat biz Turkcell superbox’ı tavsiye ediyoruz. Kesinlikle aldıktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamayacağınız bir ürünle karşılaşmanız Turkcell superbox sayesinde olabilir. Tam kapsamlı bir internet arayışına gerek yok. Maddi anlamda da hem cebinize uygun hem hakkettiğiniz rahatlığı veren tek bir cihaz olmaktadır. Ayrıca şık tasarımıyla her kalbi fetheden türden olduğuna hem fikiriz.

 

Teknolojinin bu kadar geliştiği günümüzde, Teknolojinin bize sunduğu faydalardan yararlanmazsak olmaz. Turkcell’ e de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu konforu kolay bir şekilde bize ulaştırdığı için.

 

Müşteri Hizmetleri:  0850 396 1923
 

Websitemiz: https://turkcellsuperonline-netser.net/