Survivor'da bir ilk!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni bölümde izleyenleri heyecanlandırdı. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı önceki bölümlerde yarışmanın sisteminin değişeceğini ve takımların 5'erli 2 takıma bölüneceğini ve her takımın bir kaptanı olacağını açıkladı. Yarışmanın 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Peki, Survivor takım kaptanları kim oldu? Survivor yeni takımlar nasıl oldu? İşte detaylar...

Survivorda bir ilk!
04 Haziran 2020 Perşembe 11:34 tarihinde eklendi, 3.551 kez okundu.
Yarışmanın 3 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde yarışmanın ilk kaptanlık oyunu oynandı. 
 
10 kişinin mücadele verdiği kaptanlık oyununda yarışmacılar bireysel performans gösterdi. 
 
Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler oldu? Kaptanlık oyununu kazanan isimler Sercan ve Cemal Can oldu.
 
Takım kaptanları Cemal Can ve Sercan takımlarını kurmak için ilk söz sahibi olma konusunda mücadele etti. 
 
Oyunu Sercan kazanarak ilk söz sahibi olan kaptan oldu.
 
Buna göre Sercan kırmızı takımın...
 
 Cemal Can ise Mavi takımın kaptanlığını yapacak.
 
Acun Ilıcalı eleme öncesinde Ada konseyinde yeni takımlar hakkında "Survivor yarından itibaren haftalık takımlarla oynanacak. Bunun sistemini bir kez daha anlatıyorum. On yarışmacı bireysel olarak parkurda performans sergileyecek. Daha sonra en iyi dereceyi yapan dört yarışmacı, birinci ve dördüncü, ikinci ve üçüncü olarak eşleşecek. İki kaptan ortaya çıkacak. En son iki kaptan tek teke oynayacak ve kazanan seçme hakkına sahip olacak. Birinci seçme hakkı çok önemli biliyorsunuz. Bunada iki kaptanın arasındaki oyun karar verecek. Kaptanlık oyunundan sonra yarın akşam bir konsey olacak ve o konseyde iki kaptan yeni takımlarını seçecek." ifadelerini kullandı.