Survivor'da Türk yarışmacıya büyük şok!

Survivor 2019'un son bölümünde elenen isim belli oldu.

Survivorda Türk yarışmacıya büyük şok!
15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:54 tarihinde eklendi, 2.746 kez okundu.
Survivor'ın son bölümünde hem araba ödüllü oyun hem de eleme heyecanı yaşandı. Siyah ve beyaz takımlar arasında ödül için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Türk yarışmacılar arasından ise adaya veda eden isim de belli oldu.
 
SURVIVOR'DAN KİM ELENDİ?
 
Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden siyah takım konseyde üç eleme adayı çıkardı. Format gereği bu hafta da Türk yarışmacılar elemeye kaldı. Survivor 2019’da bu hafta eleme adayları Atakan, Emre ve Yusuf oldu. Survivor'a bu hafta veda eden ismi ise sms oylaması sonuçlarına göre Acun Ilıcalı açıkladı. Atakan, Emre ve Yusuf arasından en az oyu alan Atakan bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacı oldu.
 
 
 
Survivor'ın iddialı isimlerinden olan Atakan'ın vedası sırasında ise duygusal anlar yaşandı.
 
ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor 2019 hız kesmeden devam ediyor. Survivor son bölümde, siyah ve beyaz takımlar, Nusret'in yapacağı et ziyafeti için zorlu parkurda yarıştı. Son oyunlarda kaybeden siyah takım bu oyunda ise atağa geçti. Onunu kazanan siyah takım Nusret'li et ziyafetinin tadını çıkardı.
 
ATAKAN VE EMRE ARASINDA ARABA KRİZİ!
 
Survivor Türkiye Yunanistan'da Atakan ve Emre arasında araba krizi yeniden alevlendi. Atakan ve Emre kısa süreli bir gerginlik yaşadı.