Tarihte Marvel Filmleri

Marvel, geçmişte yaratıldığı var sayılan süper kahramanların hikayelerini günümüze ilerleyen teknoloji ile birleştirerek sinema ve dizi haline getirilmesi anlamını taşımaktadır.

Tarihte Marvel Filmleri
29 Temmuz 2020 Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi, 1.449 kez okundu.

Marvel, geçmişte yaratıldığı var sayılan süper kahramanların hikayelerini günümüze ilerleyen teknoloji ile birleştirerek sinema ve dizi haline getirilmesi anlamını taşımaktadır. Oldukça ilgi görmekte olan bu projeler insanlarda büyük bir heyecan uyandırmaktadır. Sürekli olarak yenisi beklenen bu Marvel filmleri konu bakımından oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Oldukça eski bir kökene sahip olan Marvel filmleri Amerika Birleşik devletleri kökenlidir. Geçmişte çizgi romanlarda başlayan süper kahramanların hikayeleri bu filmler ile televizyona, sinemaya ve internete taşınabilmektedir.
 

Marvel Filmleri Kronik Sıralama
 

Eski bir kökene dayanan bu filmler bilim kurgu ağırlıklı olarak izleyiciye yansıtılmaktadır. İlk sırada 2008 yılında Marvel filmeri arasında çıkış filmi olarak tarihe geçmiş olan “Demir adam “filmi yer almaktadır. Sonrasında yine aynı yıllarda vizyona giren” inanılmaz yeşil dev”, 2010 yılında “Demir Adam 2 “, 2011 yılında “Kaptan Amerika-İlk Yenilmez”, Thor, 2012 yılında “Yenilmezler” gibi filmler yer almaktadır. Diğer yıllarda oynayan bu filmler hakkında bilgi sahibi olmak için https://tekmoloji.com/marvel-film-ve-dizileri-hangi-sirada-2573/ sitesinden faydalanabilirsiniz.