Tesettür mayoda tasarım

Yıllar süren mavi ve pembe renk hakim, kolları, beli ve bacakları lastikli, yürürken hışır hışır ses çıkartan tesettür mayo zevksizliğine son veren tasarımları ile adına duyuran marka; Mayovera.

11 Ekim 2019 Cuma 07:58 tarihinde eklendi, 1.900 kez okundu.

 

Yıllar süren mavi ve pembe renk hakim, kolları, beli ve bacakları lastikli, yürürken hışır hışır ses çıkartan tesettür mayo zevksizliğine son veren tasarımları ile adına duyuran marka; Mayovera.

 

Tesettür giyimin çözülemeyen, aslında çözümü için çaba sarf edilmeyen, erkek egemen üreticilerin hakimiyeti ile önemsenmeyen yarası; tesettür mayo.

 

Ailesi ile istediği plajda yüzmek isteyen tesettürlü kadınların, korkunç bakışlar altında kalmaya katlamayıp kendini eve kapatma nedeni.

 

2015 yılında ilk koleksiyonu ile sektöre giren Mayovera, tesettür mayodaki algıyı tamamen tersine çevirip, kadınların özgüvenli bir şekilde otel ve plajlarda yerini almasını sağladı. İlk koleksiyonunda yer alan leopar desenli ve pul işlemeli tesettür mayo tasarımları ile kısa sürede fark yaratıp, aranan ve takip edilen bir marka olmayı başardı. Diğer tüm markaların ve tabii sadık müşterilerinin bu yıl nasıl bir koleksiyon çıkacak diye merakla beklediği bir marka olmayı başardı. Ülkemizde müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyması ile de sektörde hızla ilk sırayı aldı. Tasarımları ile her yıl kendini aşan tesettür mayo markası Mayovera, her kadının üstünde muntazam, ölçülü duruş sağlayan kalıpları ile iddialı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Muhafazakar giyimde muntazam kalıbın önemini bilerek, kadınların kendini özel hissedeceği tasarımları ile tüm dünyadan müşterilerini arttırmayı sürdürüyor. Ülkemizde ve dünyada desenli mayo üreten ilk marka olması ile de kendini duyurması çok zor olmayan tesettür mayo markası, kumaş kalitesi ve özgün tasarımları ile ününe ün katmış görünüyor.
 

Muhafazakar moda haftalarında farklı ülkelerde defilelere katılarak Mayovera markasını tüm dünyada ilk sıraya taşıma hedefinde olduğunu açıkça ifade etmesi ile tamamı Türkiye’de üretilen markamızı desteklemek ve gurur duymak da bize düşüyor.
 

‘Tarzını koru’ ve ’özgürce yüz’ sloganları ile sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Tüm modellerini incelemek ve satın almak isterseniz de www.mayovera.com web sitesinden kolayca sipariş verebilirsiniz. Tüm dünyaya hızlı kargo ile teslimat, koşulsuz dene ve iade et politikası ile ulaşabilir ve güvenilir olmakda da yol almış görünüyor.
 

Tesettür mayo alırken akla ilk gelen markalardan Mayovera takip edilmeye değer görünüyor.