Tuğralı Kolyelere İlgi Artıyor!

Kadınlar takı seçimlerinin hiçbir zaman gelişigüzel yapmak istemez. Çünkü seçtikleri tasarımın kendilerini, zevklerini, ideolojilerini ya da stillerini yansıtmasını isterler.

Tuğralı Kolyelere İlgi Artıyor!
23 Nisan 2019 Salı 19:04 tarihinde eklendi, 1.268 kez okundu.

Kadınlar takı seçimlerinin hiçbir zaman gelişigüzel yapmak istemez. Çünkü seçtikleri tasarımın kendilerini, zevklerini, ideolojilerini ya da stillerini yansıtmasını isterler. Bu nedenle sevdiklerinize hediye alırken onlara uygun olan modelleri tercih etmeye özen göstermelisiniz. Peki, seçenekleriniz arasında neler var? Aslında bu sorunun yanıtı oldukça geniş bir model yelpazesinden söz etmeyi gerektiriyor ancak bu yazımızda biz tuğralı kolye modellerinin mercek altına alacağız!

Ancak öncesinde sizlere buradan da inceleyebileceğiniz Osmanlı Tuğrasını taşıyan kolye modellerinin anlamını aktaralım. Bu kolyeler Osmanlı Tuğrası ile aynı anlamı taşıyor. Yani imza, nişan ve alamet anlamına geliyor. Sevdiklerinize hediye etmek için ya da şıklığından faydalanarak günlük hayatınızda kullanmak için rahatlıkla bu tasarımları tercih edebilirsiniz.
 

Tuğralı Kolye Modellerinde Geniş Seçenek Yelpazesi

Bildiğiniz gibi tuğra çeşitli padişahlar döneminde değişiklik gösteriyor ve bu nedenle farklı formlarda kullanımını görebilirsiniz. Konya tasarımlarında ve çeşitli takı modellerinde en çok kullanılan ise Osmanlı tuğrasının son halidir. Bu tasarımlar 14 ayar ya da 22 ayar altın kullanılarak hazırlanıyor ve  hazırlanışı da ciddi bir emek istiyor.  Tuğranın kolye modeline kazandırılması elbette ustalık ve titizlik gerektiriyor. Bu nedenle eğer tuğralı bir kolye modeli satın almak istiyorsanız tercihinizi mutlaka kusursuz bir işçilik sunabilen adreslerden yana kullanmalısınız.
 

Bu noktada akıllara Altınbaş internet sitesi geliyor. Bilmeyenler için Altınbaş'ın kusursuz işçiliği ile bilinen bir  marka olduğunu belirtelim. Haliyle Osmanlı tuğrası gibi zorlu figürler tasarımlara en doğru şekilde kazandırılıyor. Özellikle bu tür takı modellerini satın almak isteyenler rotasını hiç tereddüt etmeden Altınbaş internet sitesine çevirebiliyor. Çünkü farklı adreslerde kullanıma sunulan tuğralı kolye modellerinde Osmanlı tuğrasının  net bir şekilde kazandırıldığı modelleri bulmak zor olabilir. Risk almak istemeyenler Altınbaş internet sitesinde beğeniye sunulan tasarımlar arasından tercih yapıyor.
 

Elbette fiyatların şaşırtacak derecede uygun olması ve model seçeneklerinin göz dolduracak kadar fazla olması çok sayıda kişinin Altınbaş internet sitesini tercih etmesinin nedenleri arasında yer alıyor.  Zaten sitede beğeniye sunulan koleksiyona göz attığınızda her bir tasarımın adeta eşsiz bir sanat eseri gibi olduğunu kendiniz de fark edebiliyorsunuz.