Türkiye’nin En Hızlı İnternet Servis Sağlayıcısı

Türkiye’nin tek uydu operatörü olan ve devlet adına uydu işletmeciliği yapan Türksat, fiber internet bağlantı hizmeti ve dijital televizyon ve radyo yayıncılığı ile birlikte internet üzerinden ses aktarımı ve telefon hizmeti vermekte.

Türkiyenin En Hızlı İnternet Servis Sağlayıcısı
25 Eylül 2020 Cuma 13:26 tarihinde eklendi, 1.554 kez okundu.

Türkiye’nin tek uydu operatörü olan ve devlet adına uydu işletmeciliği yapan Türksat, fiber internet bağlantı hizmeti ve dijital televizyon ve radyo yayıncılığı ile birlikte internet üzerinden ses aktarımı ve telefon hizmeti vermekte. Her ihtiyaca ve her bütçeye uygun fiber internet ve HD yayın paketi seçenekleri ile abonelerine onlarca farklı avantaj sunmakta.
 

Milyonlarca Ev Ve İşyerinde Kullanıcıların Tercihi
 

Türksat bünyesinde hizmet veren Kablo TV (kablotv) 2008 yılında Teledünya ismi ile dijital yayıncılığa başladı. 2016 yılında kablo tv adını alan yayın kuruluşu hava şartları nedeni ile yayın kalitesi ve akışı kesilmediği ve çanak antene gerek duyulmadığı için milyonlarca ev ve işyerinde kullanıcıların tercihi. Yerli yabancı, haber, çocuk ve belgesel onlarca farklı kanal seçeneği sunulan dijital yayın platformu yayın yaptığı il sayısını her geçen yıl daha da arttırmakta. 2008 yılında gerçek internet sloganını kullanarak faaliyet göstermeye başlayan internet hizmet sağlayıcısı uydunet, kablo tv şebekesi bulunan tüm illerde fiber alt yapısı ile hizmetlerine devam ediyor.
 

Fiber İnternet Hız Paketleri
 

Kablo tv hattına takılan DOCSIS yazılımlı modemler aracılığında internet bağlantısı sağlayan uydunet markası 2016 yılında isim değişikliğine gitti ve adını Kablonet olarak değiştirdi. Telefon hattına gerek duyulmadan internet hizmeti alma fırsatı sağlanması ile birlikte telefon bağlatmak zorunluluğundan kurtulan aboneler ihtiyaçlarına ve bütçelerine değişen fiber internet hız paketleri ile hizmet almakta. Kullanıcılar hem internet hem televizyon yayını hem de telefon ihtiyacını tek paket halinde alabildiği gibi kotalı, kotasız ya da duran kotalı seçeneklerini de tercih edebilmekte.
 

Çağrı Merkezini Aramak Yeterli
 

Türkiye’nin en hızlı internet servis sağlayıcısı unvanına sahip olan kablonet hizmetinden yararlanmak için Kablonet altyapı sıkıntısının yaşanmaması gerekli, artık fiber internet alt yapısı olmayan binalarında hem hızlı internet hem dijital yayın platformundan faydalanabilmesi için 7 / 24 hizmet veren çağrı merkezini aramak yeterli olmakta. Teknik inceleme ekipleri sayesinde binanızın fiber alt yapıya uygunluğu hakkında bilgi alabilir ve sunulan hizmet kalitesinden yararlanmak için talepte bulunabilirsiniz.

 

“Bilgi ve başvuru için 0 850 532 44 10 nolu telefonu arayabilir veya https://www.superkablonet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.”