Venezuelalı sanatçı kliple Mersin'i dünyaya tanıttı

VENEZUELALI müzisyen Gatto Gabriel, 'Press play and like' adlı şarkısına Mersin'de klip çekti. Klip, başta ünlü müzik kanalı MTV, Vevo olmak üzere birçok müzik kanalında yayınlandı.

Venezuelalı sanatçı kliple Mersini dünyaya tanıttı
28 Ağustos 2016 Pazar 13:40 tarihinde eklendi.
VENEZUELALI müzisyen Gatto Gabriel, 'Press play and like' adlı şarkısına Mersin'de klip çekti. Klip, başta ünlü müzik kanalı MTV, Vevo olmak üzere birçok müzik kanalında yayınlandı.
 
Avrupa'nın 'En iyi Latin Müzik Sanatçısı Ödülü' sahibi Gatto Gabriel, sık sık geldiği Mersin'de bir şarkısına klip çekti. 52 katlı Metropol binasında başlayan klip, başta ünlü müzik kanalı MTV, Vevo olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yayınlanarak müzikseverlerle buluştu. Aynı zamanda Youtube ve kendi sosyal medya hesapları ile hayranlarının oluşturduğu klip 7 milyon izleyiciye ulaştı. Klipte yoğunluklu olarak Mersin, Adana ve Paris'te çekilen görüntülere yer veren Gatto Gabriel, dünyadaki sevenlerinin özellikle görüntüler nedeni ile Mersin'i çok sevdiğini söyledi. Son yıllarda sık sık Mersin'e gelerek konser verdiğini belirten Gatto Gabriel, klip nedeni ile ABD, Venezuela, Türkiye, Hollanda, Belçika'da insanların şarkıya büyük bir ilgi gösterdiğini dile getirdi.
 
"MERSİN BÜYÜLÜ BİR YER"
 
Mersin'in hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Gatto Gabriel, "Mersin, Türkiye'nin en güzel illerinden biri. Harika ve farklı yerleri var. Mağaralar, güzel bir deniz, harika bir sahil şeridi, sıcakkanlı arkadaşlar beni çok mutlu ediyor. Doğru bir yerdeyim çünkü Mersin büyülü bir yer. Arkadaşlarım, güzel hava, gökyüzü, deniz, güzel yerler var. Mersin, her şeyin bir araya geldiği yer. Buraya gelmek, burada kalmak için çok nedenim var. Mersin benim evim, bu yüzden buraya geldim. Burası benim yerim" diye konuştu.