Vodafone Fibermax İnternet ve Avantajlı Kampanyaları

Fibermax, Vodafone Net ve Turkcell Superonline anlaşması sonucunda verilen internet bağlantısı hizmetidir. Fiber optik kablolar ile sağlanan bu hizmet, 2018 yılında iki firmanın anlaşması sonucunda verilmeye başlanmıştır.

Vodafone Fibermax İnternet ve Avantajlı Kampanyaları
30 Ocak 2019 Çarşamba 15:42 tarihinde eklendi, 2.915 kez okundu.

Fibermax, Vodafone Net ve Turkcell Superonline anlaşması sonucunda verilen internet bağlantısı hizmetidir. Fiber optik kablolar ile sağlanan bu hizmet, 2018 yılında iki firmanın anlaşması sonucunda verilmeye başlanmıştır. 1000 Mbps’e varan hızlarda sunulan internet bağlantısı, hız açısından kullanıcılar için oldukça avantajlıdır. Peki, Vodafone fibermax internet hizmetinin özellikleri nelerdir?
 

Vodafone Fibermax İnternet Özellikleri
 

Vodafone fibermax hizmeti, herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaç duyulmadan yapılan internet aboneliğine verilen addır. Bu hizmeti almak için aylık ek bir ücret vermeye gerek yoktur. Yani Vodafonefibermax kampanyaları kapsamında kampanya süresi boyunca hiçbir ek ücret ödemeden telefonsuz internetten faydalanabilirsiniz.
 

Vodafone fibermax abonesi olmak için yeni bir internet talebinde bulunmak gerekmektedir. Eğer mevcut bir internet hizmetiniz varsa bu durumda yeni bir internet talebinde bulunabilir ve aboneliğiniz sağlandıktan sonra eski internet hizmetinizi iptal ettirebilirsiniz. Bunların yanında fibermax internet hizmeti, Türkiye’de belli illerde verilmektedir. Fakat Türk Telekom ve Turkcell Superonline alt yapıları sayesinde daha fazla kişinin bu avantajlı hizmetten yararlanması sağlanmaktadır. Yine Vodafone’un kendi altyapısı ile fibermax hizmeti sunduğu iller arasında; Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Denizli, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Gaziantep, Mersin, Manisa, Samsun, Trabzon ve Tekirdağ yer almaktadır.
 

Vodafone fibermax hizmetinden yararlanmak için bulunduğunuz bölgede gerekli alt yapının bulunup bulunmadığını bilmeniz gerekmektedir. Bunu da fibermax altyapı sorgulaması yaparak öğrenebilirsiniz.
 

Vodafone Fibermax Kampanyaları
 

Vodafone tarafından sunulan fibermax internet, kullanıcıları için pek çok avantaj sunmaktadır. Bu anlamda hemen her bütçeye hitap edecek bir tarife mevcuttur. Vodafone fibermax kampanyaları arasında Eko Aile, Öğrenci Paketi, Çekirdek Aile, Genç Aile, Genç Profesyonel ve Dijital Aile Limitsiz tarifeleri yer almaktadır. Ayrıca bu kampanyalar, 100 Mbps’ye varan hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır. Eğer kullandığınız internet hizmetinin yavaşlığından şikâyet ediyorsanız Vodafone’un avantajlı fibermax tarifelerinden yararlanabilirsiniz. Fibermax aboneliği için yapmanız gereken ise oldukça kolaydır. Bunun için daha önce de bahsettiğimiz gibi öncelikli olarak bulunduğunuz bölgede fibermax altyapısı olup olmadığını öğrenmelisiniz. Eğer altyapı mevcutsa internet talebinde bulunabilirsiniz.