Yeni Desenli Kalemlikler

Yeni kalemliklerimiz satışa başlamıştır. Genellikle çocuklarımızın ve yetişkin öğrencilerin kullanmış olduğu kalemlikler sizlere sunuluyor.

Yeni Desenli Kalemlikler
29 Mayıs 2019 Çarşamba 17:43 tarihinde eklendi, 2.476 kez okundu.

Yeni kalemliklerimiz satışa başlamıştır. Genellikle çocuklarımızın ve yetişkin öğrencilerin kullanmış olduğu kalemlikler sizlere sunuluyor. Yeni tasarımlarıyla, yeni desenleriyle üretilen bu kalemlik zincirimizde gezinmeye başlayın. Sadece çocuklara özel tasarımlarımız bulunmamakta, masa başı için çeşitlerimizde bulunuyor. Ufak tüp kalemlikleri, sade renkli kalemlikler ve ayrıca desenli kalemliklerimiz bulunuyor. Birçok desenlere sahip kalemlikler görünce hoşunuza gidecek. Çocuklar için uzay desenli kalemlikler bulunmakta. Farklı desen ve zengin olan çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.
 

Hologramlı Kalemlikler
 

Yeni hologramlı kalemliklerimiz bulunuyor. Altın, gümüş renkli hologram kalemlikleri sizlere sunuyoruz. Yeni hologramlı kalemlikler, Atatürk imzalı kalemlik, Harry Potter desenli kalemlik, Dama renkli kalemlikler, üzerine çizilmiş olan resim desenli kalemlikler gibi bir çok ürün bulunuyor. Sadece kalemlik gibi değil, bayanlar için elinde küçük çata gibi görünen şık kalemliklere sahibiz. Üstelik fiyatlarımız gayet uygun durumda. Bu kalemliklere ulaşmak içinhttps://www.kostebek.com.tr/kalemlik adresinden rahat bir şekilde ulaşabilir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca aksesuar, ayakkabı, hediyelik eşya, kozmetik ürünler ve daha fazlası bulunuyor. İsterseniz onlara da göz atabilirsiniz.