Yeni Hürrem göründü

Muhteşem Yüzyıl, Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli'nin ayrılmasının ardından yeni Hürrem'ine kavuştu.

Yeni Hürrem göründü
13 Haziran 2013 Perşembe 09:36 tarihinde eklendi, 2.055 kez okundu.
Reyting rekortmeni Muhteşem Yüzyıl, Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli'nin ayrılmasının ardından yeni Hürrem'ine kavuştu.
 
Yayınlanmaya başladığı günden beri çok tartışılan, çok eleştirilen ama reyting sıralamasında her zaman zirvede yer alan Muhteşem Yüzyıl'da büyük bir değişim yaşanıyor.
 
Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin diziden çok da anlaşılamayan bir şekilde ayrılmasının ardından, dizinin reytingi düşmüştü.
 
Dizinin nasıl devam edeceğine dair pek çok teori ortaya atılmış, bir yandan da Meryem Uzerli'nin ücretini arttırmak için blöf yaptığı konuşulmuştu.
 
YENİ HÜRREM VAHİDE GÖRDÜM
 
Uzerli'nin dönmeyeceğinin belli olmasının ardından dizinin yapımcısı yeni sezonda Hürrem'i yaşlandırmaya karar verdi. Bu senaryoya göre Meryem Uzerli'nin yerine yaşlı Hürrem'i oynaması için Vahide Gördüm'le anlaşılacaktı.
 
Dizinin dün gece yayınlanan 102. bölümünde iki bölümdür kayıp olan Hürrem ilk kez göründü. Sırtı dönük bir şekilde görülen Hürrem'in sesi izleyicilerin alıştığı ses değildi.
 
Dikkatli kulaklar, sesin Vahide Gördüm'e ait olduğunu farketti ve yeni sezonda dizide zaman atlaması yaşanacağı böylelikle anlaşılmış oldu.