Yurt Dışı Nakliye Hizmeti

Firma her zaman en kaliteli hizmeti vermek adına sektöre giriş sağlamıştır. Faaliyet yılı baz alınarak çalışmaları üst düzeyde başlamıştır.

Yurt Dışı Nakliye Hizmeti
15 Eylül 2020 Salı 07:52 tarihinde eklendi, 1.586 kez okundu.

Firma her zaman en kaliteli hizmeti vermek adına sektöre giriş sağlamıştır. Faaliyet yılı baz alınarak çalışmaları üst düzeyde başlamıştır. Sır Lojistik yurtdışına ev taşıma işlemlerinizi en pratik hali ile yerine getirmektedir. Depolama, paketleme ve taşıma hizmetleri sunan firma 1987 yılından beri aralıksız olarak devam etmektedir. Türkiye'nin her yerinden bu hizmetleri almanız mümkündür. Avrupa yolunda yapacağınız taşıma işlemlerinde her zaman yanınıza yer almaktadır. Çeşitli eşya ve nesneler için son derece temiz bir işçilik ile gereken işlemler yerine getirilmektedir.


Taşıma ve lojistik hizmetleri açısından Sır lojistik büyük bir avantaj sunmaktadır. Herkesin aklında büyük soru işareti olarak görülen işlemler kolay bir şekilde sonuçlanır. Taşınmaya dair tüm işlemler montaj dahil olmak üzere pürüzsüz bir şekilde sağlanır. İşlemler sonucunda hedeflenen kullanıcı memnuniyeti mutlaka ilk sırada yer alır. Firmayı sektör lideri yapan faktör olarak bu etken gösterilmektedir. Sağlanan tüm hizmet ve ekipmanlar işinde uzman ve teknolojik olarak karşınıza çıkmaktadır. Firma ile yılların tecrübesini kazanmış olan uzman ekipler bulunmaktadır.


Sunulan Hizmetler


Firma kazanmış olduğu tüm memnuniyet ve başarıların devamı adına titizlik göstermektedir. Bu bilinç gevşemeden aynı heyecan ile çalışmayı doğurmaktadır. Sektörde rakiplerine karşı hep bir adım önde olmak adına en iyi hizmet devam edecektir. Sizlerde uluslararası evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız doru adres Sır Lojistik olacaktır. Uygulaması başlanan tüm işlerde eşyalar en iyi şekilde paketlenir. Paketleme sonrası uygun depolama işlemi gerçekleşmektedir. Bunları takiben taşıma ve kurulum işlemleri hatasız olarak gerçekleşir.


Firma; ev taşıma, lojistik, depolama ve mobilya taşımacılığı hizmetlerini gerçekleştirmektedir. 


Paketleme Ve Hacim Hesaplama


Sır Lojistik taşıması yapılacak ev veya ofis için hızlı bir şekilde paketleme planlaması yapmaktadır. Tüm eşyalar özel koruma düzenleri içerisinde uygun bir şekilde paketlenir. Paketlenen eşyalar güvenle araca yüklenir. Taşınma işlemleri boşaltma ve kurulum ile sona erer. Depolama hizmeti alınıyor ise depolama alanında muhafaza edilmeye başlanır. Web sayfası üzerinden paketleme görsellerine ulaşmanız mümkündür.


Hacim hesaplama işlemlerimiz ile uygun araç ve en doğru teklif hazırlanmaktadır.