Yusuf Yalmancı: “Geniş Bir Ekibe Sahibiz!”

1989 yılından beridir kuaförlük sektöründe çalışmalarda bulunan SAN Kuaför, geniş bir ekip ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Yusuf Yalmancı: “Geniş Bir Ekibe Sahibiz!”
20 Haziran 2022 Pazartesi 19:33 tarihinde eklendi, 1.132 kez okundu.

1989 yılından beridir kuaförlük sektöründe çalışmalarda bulunan SAN Kuaför, geniş bir ekip ile faaliyetlerini sürdürüyor. SAN Kuaför Sahibi Yusuf Yalmancı; “500 çalışan sayısına ulaştık, geniş bir ekibe sahibiz. Birbiriyle uyumlu, alanında tecrübeli çalışma arkadaşlarımız var. Bu sayede yenilikçi çalışmalarımızı sürdürme şansı elde ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.
 

“Stil Kişiseldir” fikriyle çalışmada bulunduklarını, her müşterinin taleplerine uygun bir çalışma planı oluşturduklarını belirten Yusuf Yalmancı, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu: “Başarı bir ekip işidir. Bunun farkında olduğumuz için güçlü bir ekip oluşturduk. Ekip içerisinde yer alan her bir arkadaşımız alanında deneyim sahibi ve bilgi birikimi oldukça yüksek. Müşterilerle iletişimleri çok iyi ve başarılı olduğu için gerçekten efektif çalışmalarda bulunma şansı elde ediyoruz.”
 

550 Çalışan Sayısına Ulaştığımız için Mutluyuz
 

Kuruldukları zamandan bugüne çalışan sayısını arttıklarını, bu sayede hizmet ağını da genişlettiklerini belirten Yusuf Yalmancı, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bizim için her zaman müşterilerimiz önceliklidir. Müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için titiz bir çalışma içerisindeyiz. Bu noktada, ekibimiz ile müşteri memnuniyetini sağladığımızı söyleyebilirim. Çünkü diğer sektörlerde de olduğu gibi kuaförlük sektöründe de başarı, planlı bir çalışma ile gelir. 550 kişilik ekibimiz ile güçlü bir hizmet ağı oluşturduk. Koordinasyonumuz çok iyi, sektörel yenilikleri takip ediyoruz. Bu sayede SAN Kuaför’ün adını sektörde duyurmaya çalışıyoruz.”
 

Ekibimizle Çok Özel Çalışmalar Yapıyoruz
 

550 kişilik ekip ile çok özel çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Yusuf Yalmancı, İstanbul’un birçok ilçesinde şubeleştiklerini belirtti. Dubai, Londra gibi dünyanın farklı bölgelerinde de şube açmak istediklerini ifade eden Yalmancı, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı: “Biz şanslıyız çünkü alanında uzman çalışanlara sahip güçlü ekibimiz, sektörde ön planda yer alabilmemiz için profesyonel adımlar atıyor. Biz de bu sayede Türkiye’nin pek çok bölgesinde şubeleştik. Dünyaya açılmak ve profesyonel hizmetimizi dünyanın pek çok bölgesine taşımak istediğimiz için çalışmalarımızı efektif bir şekilde sürdürdüğümüzü söyleyebilirim. Başarı, planlı ve sistematik çalışmak ve yeniliklere ayak uydurmakla gelecektir. Bunun farkında olduğumuz için kendimizi geliştiriyor, daha fazlasını yapmak için önemli adımlar atıyoruz.”